Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ και τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ - Δείτε live τις ανακοινώσεις από Κεραμέως, Χαρδαλιά και Παπαευαγγέλου


Η ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως (υπάρχει η πληροφορία ότι θα κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο παράγραφος 2 και προφανώς θα εξηγήσει πως θα γίνεται η τηλεκπαίδευση των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης).

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Δείτε live από την ΕΡΤ1

Τελικά η Νίκη Κεραμέως… απουσιάζει κι αυτό διότι όπως ανακοινώθηκε στην αρχή της ενημέρωσης «η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση αναμένει την ολοκλήρωσή της για να λάβει τις αποφάσεις της οι οποίες θα ανακοινωθούν αύριο, Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom