Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο Τραϊανός Δέλλας και πάλι προπονητής του Παναιτωλικού - Το καλωσόρισμα της ΠΑΕ (φωτο & βίντεο)


Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανέλαβε σήμερα (10/11) ο Τραϊανός Δέλλας.Έχοντας καταγράψει μια επιτυχημένη θητεία από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Μάιο του 2019, επέστρεψε στον Παναιτωλικό και πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Emileon,αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, υπό διαφορετικές συνθήκες τώρα, αλλά με την ίδια όρεξη για δουλειά. Γνωρίζω ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με το υλικό που διαθέτει η ομάδα και με πολύ δουλειά, θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά”.

Σε γνωστά "λημέρια" επέστρεψε ο Τραϊανός Δέλλας, σχεδόν 19 μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό, για να βοηθήσει την ομάδα να βρει το δρόμο της αφού και φέτος ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός χθες αμέσως μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση, βρέθηκε στο Emileon και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, μέσα σε καλό κλίμα. 

Στην φετινή ομάδα του Παναιτωλικού υπάρχουν κάποια γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν, που θα βοηθήσουν άμεσα στην προσαρμογή του Τραϊανού Δέλλα.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλωσόρισε τον Τραϊανό Δέλλα στην ομάδα με το παρακάτω βίντεο με πλάνα από την πρώτη του προπόνηση…

Φωτο από την χθεσινή πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom