Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

«Λουλη-πούπολη»: Δίχως τέλος η κωμωδία με Λούλη και υπουργείο Τουρισμού!


Δεν έχει τέλος η κωμωδία που εκτυλίσσεται στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού με την - ανεξήγητα - προνομιακή μεταχείριση του υμνητή του δικτάτορα Παπαδόπουλου και νυν μετακλητού ειδικού συμβούλου του Υπουργού Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη.

Μετά την αποκάλυψη ότι είχε διοριστεί Γενικός Γραμματέας Τουρισμού χωρίς να διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο κατά παράβαση του νόμου του «επιτελικού κράτους», μετά από σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση της Βουλευτή Δώρας Αυγέρη, ο Λούλης αποπέμφθηκε σιωπηρά στη διάρκεια του μίνι ανασχηματισμού.

Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως μετακλητός ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Τουρισμού με την ιδιότητα του «εμπειρογνώμονα». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέο αίτημα κατάθεσης εγγράφων, προκειμένου να διευκρινιστεί από το Υπουργείο Τουρισμού πώς τεκμηριώνεται η ιδιότητα του εμπειρογνώμονα. Η απάντηση του Υπουργού Χάρη Θεοχάρη, μάλλον αναπάντεχη, προκαλεί νέο σάλο καθώς, σύμφωνα με αυτή, η ιδιότητα του "εμπειρογνώμονα" προκύπτει από τη θητεία του Λούλη ως ... Γενικού Γραμματέα, θέση στην οποία είχε διοριστεί παράνομα χωρίς να διαθέτει τα τυπικά προσόντα !

Αναλυτικά η απάντηση Θεοχάρη:

«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων η βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κ. Θεοδώρα (Δώρα) Αυγέρη σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Λούλης Κωνσταντίνος του Νικολάου, σύμφωνα με την με Α.Π. 15120/25-09-2020 απόφαση Υπουργού Τουρισμού, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 826/Υ.Ο.Δ.Δ./5-10-2020 (ΑΔΑ: 6ΡΣΣ465ΧΘΟ-ΑΛΩ), προσλήφθηκε ως άμισθος μετακλητός ειδικός σύμβουλος στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού, ως εμπειρογνώμονας.

Η ως άνω ιδιότητα του κ. Λούλη Κωνσταντίνου, ως εμπειρογνώμονα προκύπτει από τον συνδυασμό της πολυετούς επιχειρηματικής του δραστηριότητας και της ετήσιας και πλέον θητείας του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, ήτοι από 23-07-2019 έως 07-08-2020, κατά την οποία χειρίστηκε σημαντικά θέματα τουριστικής πολιτικής και επιχειρηματικότητας.».

Aυγέρη: Εδώ Λουλη-πούπολη

Σχολιάζοντας την εξέλιξη η βουλευτής Δώρα Αυγέρη σημείωσε, σε ανάρτησή της:

«Εδώ Λουλη-πούπολη!  Τον έκαναν γενικό γραμματέα στο Υπουργείο Τουρισμού - χωρίς να έχει τα τυπικά προσόντα - για να αποκτήσει εμπειρία και να τον κάνουν εμπειρογνώμονα, αφού θα τον έδιωχναν επειδή δεν είχε τα προσόντα! Τι δεν καταλαβαίνεις

Το τερμάτισαν! Ούτε φύλο συκής! Καμία τσίπα! Αιδώς Αχρείοι!».

https://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom