Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

“Συναγερμός” σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη - Τι φοβούνται


Σε επιφυλακή βρίσκονται ΕΥΠ και ΕΛΑΣ έπειτα από τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, με τελευταίο αυτό στην Βιέννη.

Συγκεκριμένα, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν απλώσει από την πρώτη στιγμή “δίχτυ” ασφαλείας ενεργοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο προκειμένου ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τις προθέσεις ακραίων ισλαμιστων που μένουν στη χώρα μας.

Το βάρος των προληπτικών ενεργειών των δύο υπηρεσιών πέφτει σε αυτοσχέδια τζαμιά σε Αττική και επαρχία, όπου ενδέχεται “αυτοσχέδιοι” Ιμάμηδες να κάνουν κηρύγματα μίσους εναντίον του δυτικού πολιτισμού.

Με βοήθεια από μουσουλμάνους

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι οι μουσουλμάνοι που είναι αντίθετοι σ αυτές τις τυφλές θρησκευτικές τρομοκρατικές ενέργειες και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τις Αρχές ώστε να μην δούμε αυτά τα ακραία φαινόμενα και στη χώρα μας.

click4more: Βιέννη: Αυτός είναι ο 20χρονος δράστης που έπεσε νεκρός – Ισλαμιστής αλβανικής καταγωγής που ήθελε να ταξιδέψει στην Συρία (pics, video)

“Υπάρχει μια καλή συνεργασία με ανθρώπους που είναι αντίθετοι σε τέτοιες ενέργειες. Το γεγονός αυτό μας λύνει τα χέρια ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή κινήσεις που σπέρνουν το μίσος εναντίον “Δυτικών” στο ώστε να μπορούμε να καταστείλουμε αποτελεσματικά αυτές τις ακραίες φωνές” λέει με νόημα στο newsit.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Επιχειρήσεις και στα νησιά

Στο μεταξύ παρόμοιες κινήσεις από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες γίνονται και σε νησιά του Αιγαίου όπου υπάρχουν καταυλισμοί μεταναστών και προσφύγων.

Εδώ και καιρό, κυρίως η ΕΥΠ έχει δημιουργήσει ένα στιβαρό πληροφοριακό δίκτυο προκειμένου να έχει μάτια και αυτιά στα ενδότερα των καταυλισμών.

Τέλος, κλειστές ομάδες στα Social media, συγκεκριμένες ιστοσελίδες αλλά και διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας επιτηρούνται νυχθημερόν από τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και η ΕΥΠ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom