Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μετά τη σφαγή στα Καμίνια, άρπαξαν ανήλικο για να τον βιάσουν και έκαναν πάρτι!


Πως στήθηκε η κινηματογραφική επιχείρηση της ΟΠΚΕ για τη σύλληψη των Πακιστανών μαχαιροβγαλτών - Ψάχνουν παντού τα δύο μεγάλα αφεντικά που κάνουν κουμάντο στις πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας.

Οι Πακιστανοί μαχαιροβγάλτες των Καμινίων, λίγες ώρες μετά τη σφαγή του 29χρονου ομοεθνούς τους, «άρπαξαν» ανήλικο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Μάλιστα είχαν πάρει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι πιθανότατα για να γιορτάσουν τη μεγάλη απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία. 

Μια απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την έφοδο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά, στο διαμέρισμα του Περιστερίου, για τη σύλληψη των τριών Πακιστανών που εμπλέκονται στην ομάδα που μπούκαρε στο διαμέρισμα στα Καμίνια, ξυλοκόπησαν άγρια δύο ομοεθνείς τους και έσφαξαν έναν τρίτο για παραδειγματισμό.

Το 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, εξεταζόμενο από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι οι τρεις συλληφθέντες, τον οδήγησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδά και στη συνέχεια αφού του πήραν το κινητό και μερικά ευρώ που είχε πάνω του, του είπαν ότι πρέπει να συνουσιαστεί μαζί τους. Και μάλιστα δεν θα έπρεπε να πει κουβέντα σε κανέναν γιατί θα τον σκότωναν. 

Κατά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και λίγα λεπτά πριν εισβάλουν μέσα οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά, οι δύο από αυτούς όρμησαν πάνω του και επιχείρησαν να τον βιάσουν. Όμως εκείνος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να μην προλάβουν να ολοκληρώσουν την αρρωστημένη τους πράξη.

Έκαναν πάρτι

Μια πληροφορία που έφθασε στους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά και έλεγε ότι οι Πακιστανοί από την ομάδα των σφαγέων στα Καμίνια  είχαν λουφάξει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και κατέστρωναν τη μεγάλη απόδραση από την Ελλάδα, έκανε τους έμπειρους αστυνομικούς των δύο υπηρεσιών να κινηθούν άμεσα. 

Χωρίς να χάσουν χρόνο, κατέστρωσαν με άκρα μυστικότητα την επιχείρηση και λίγο μετά τις 9 το βράδυ μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Λυσια και Λειβαδα και πέρασαν χειροπέδες σε οκτώ Πακιστανούς. Οι ύποπτοι, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά και τρεις από αυτούς, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα. 

Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις δράστες, βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Περιστερίου, προκειμένου να κανονίσουν πως θα φύγουν απο την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα και από εκεί στην Τουρκία για να σβήσουν τα ίχνη τους. 

Μάλιστα, οι μαχαιροβγάλτες ήταν τόσο σίγουροι πως θα ξεγλιστρήσουν από τους διώκτες τους που είχαν αγοράσει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι! Ανάμεσα στους οκτώ προσαχθέντες ήταν και το 15χρονο αγόρι που σε κατάσταση σοκ, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ και ξεδίπλωσε το χρονικό του τρόμου στο διαμέρισμα του Περιστερίου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς αυτό που απομένει, είναι η σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών που κάνουν κουμάντο στις πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και κινούν τα νήματα, στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών. 

Αυτό ήταν άλλωστε και το κίνητρο της άγριας εισβολής στο διαμέρισμα των Καμινίων, όπου η συμμορία των Πακιστανών επιτέθηκε με ρόπαλα και μαχαίρια σε βάρος τριών ομοεθνών τους και αφού «τσάκισαν» στο ξύλο τους δύο, έσφαξαν τον τρίτο για να στείλουν μήνυμα σε αντίπαλες συμμορίες.  

Βίντεο από τη συμπλοκή


Οι φωτογραφίες των δύο καταζητούμενων αρχηγών των πακιστανικών συμμοριών:
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ_1NEO
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ_2NEO

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom