Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Πέτσας: Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα - Κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή (βίντεο)


Νέα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας, από αύριο στις 6 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής. 

Στα βόρεια σύνορα θα παραμείνουν ανοικτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα, ενώ από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα. Επιπλέον, όσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από την υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ PCR 72 ωρών, θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να κατευθύνονται στον προορισμό τους.

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της τήρησης των μέτρων στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει υψηλός. Γι' αυτό τον λόγο, είπε, ενισχύονται οι δυνάμεις των ελεγκτικών σωμάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη δημοτική αστυνομία αυστηροποιούνται οι έλεγχοι, τόσο στις μετακινήσεις των πολιτών όσο και στους χώρους εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom