Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Σάλος με το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του ΔΣΑ - Τι απαντά ο Δημήτρης Βερβεσός (φωτο)


Σάλο προκάλεσαν απίστευτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από πάρτι γενεθλίων που έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) , Δημήτρης Βερβεσός, το βράδυ της Παρασκευής με αφορμή τα γενέθλιά του.

Εν μέσω πανδημίας του κοροναϊού και lockdown ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, έκανε συγκέντρωση για τα γενέθλιά του.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντες του πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός.

«Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Τι απαντά ο Δημήτρης Βερβεσός

Τη δική του απάντηση για το πάρτι γενεθλίων χωρίς μάσκες εν μέσω του lockdown λόγω της πανδημίας του κοροναϊού έδωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε κανένα πάρτι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε τηλεδιάσκεψη και ήρθαν στο γραφείο του ο γιος του, δύο ανιψιές του και τρεις συνεργάτες του για να του ευχηθούν.

Ο κ. Βερβεσός τόνισε επίσης ότι όλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης, ενώ όπως είπε, στο γραφείο υπάρχουν σε λειτουργία τρία μηχανήματα καθαρισμού της ατμόσφαιρας.

Αναλυτικά:

«Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας του κορoνaϊού, προέταξα ως απόλυτη προτεραιότητα την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας και το πρόταγμα αυτό χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις και τις αποφάσεις μου. Και θα τις χαρακτηρίζει και στο μέλλον.

Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Την 20.11.2020, ημέρα των γενεθλίων μου, ευρισκόμενος στο γραφείο μου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, για ενεργείς τηλεδιασκέψεις για την προώθηση ζητημάτων του κλάδου (ακρόαση φορέων στη Βουλή, συνεδρίαση ΛΕΔΕ), κατά τις απογευματινές ώρες, με επισκέφθηκαν, με δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο, συγγενικά μου πρόσωπα και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους διατηρώ καθημερινή και εκ του σύνεγγυς συνεργασία, για να μου ευχηθούν.

Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορoνaϊό.

Κατά τα λοιπά, αφήνω στην κρίση όλων την διάσταση που έχει λάβει μία ανθρώπινη και οικογενειακή στιγμή μου».

Κωνστανίνος Μπογδάνος: «Αποστροφή!»

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας:

«Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτι με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

 https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom