Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Τραγωδία στο Καματερό: 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από λεωφορείο - Συγγενείς του παιδιού έχουν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Φυλής


Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 19.11.2020, στο Καματερό,όπου ένα 5χρονο παιδί έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα παιδί περίπου πέντε ετών φέρεται να χτυπήθηκε από ένα λεωφορείο. με τις πληροφορίες για το πώς συνέβησαν όλα, να είναι ακόμη συγκεχυμένες.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως το λεωφορείο κινούνταν, άλλες πάλι πως το ατύχημα συνέβη όταν άνοιγε η πόρτα του. 

Η ουσία, πάντως, είναι πως το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 επί της Λεωφόρου Φυλής 84, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο σημείο.
https://www.newsit.gr/

Συγγενείς του παιδιού έχουν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Φυλής

Θανάσιμα τραυματίσθηκε ένα πεντάχρονο παιδί, οικογένειας αθίγγανων, που το χτύπησε λεωφορείο στο Καματερό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα έγινε το απόγευμα στις 18:30.

Η μητέρα με το παιδί ήταν στη στάση του λεωφορείου με την μητέρα να κρατά το παιδί από το χέρι.Την ώρα που το λεωφορείο ξεκινούσε για κάποιο αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, το παιδί ξέφυγε από τη μητέρα του και βρέθηκε στις ρόδες του λεωφορείου, δίχως ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει.

Συγγενείς του παιδιού έχουν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο Φυλής,στο σημείο του δυστυχήματος, διαμαρτυρόμενοι για το δυστύχημα.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να προλάβουν επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom