Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1 - 3 (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό,στο ντεμπούτο των προπονητών Πάμπλο Γκαρσία και Λουτσιάνο στον πάγκο των δύο ομάδων,για την 7η αγωνιστική της Super League.

Εμφανής από την αρχή η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ  με 1 - 3 στο Αγρίνιο,που έχασε γκολ με το τσουβάλι στο πρώτο μέρος,αλλά δεν το πλήρωσε τελικά!

Στο 18' γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Σβάμπ έκανε τη σέντρα, ο Σβιντέρσκι από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Κνετ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει γράφοντας το 0 - 1.

Καθολική η υπεροχή στο πρώτο μέρος του ΠΑΟΚ που είχε δέκα τελικές, οι πέντε στην εστία και ποσοστό κατοχής μπάλας 60% καθώς και έξι κερδισμένα κόρνερ, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό που είχε μόλις 3 τελικές με μια εξ αυτών να πηγαίνει στην εστία του Ζίβκοβιτς.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 1 - 0


Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει νωρίς και μάλιστα αναπάντεχα!

Στο 53' ο Ίνγκασον ανέτρεψε τον Αριγίμπι μέσα στην περιοχή και ο Τζήλος έδωσε πέναλτι. Ο Αριγίμπι που κέρδισε το πέναλτι ανέλαβε την εκτέλεσή του και ευστόχησε νικώντας τον Ζίβκοβιτς και έφερε το ματς στα ίσια 1 - 1.

Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ η ισοφάριση κι άλλη τροπή πλέον στο παιχνίδι με γρήγορες αλλαγές και από τους δύο προπονητές, με σκοπό τη νίκη για τον Γκαρσία και την ισοπαλία για τον Λουτσιάνο!!!

Στο 81' διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, ο Κνετ έπεσε αριστερά και απομάκρυνε τη μπάλα με τον Τσόλακ να έρχεται για το πλασέ το οποίο επίσης έδιωξε ο Κνετ και κράτησε το 1 - 1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς βάδιζε προς την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Στο 88' γκολ για τον ΠΑΟΚ και 1-2: Απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Νινούα ο οποίος με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κνετ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στο 90+3' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ: Με τον Μουργκ να δίνει στον Ζίβκοβιτς που έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρασαλίδη και ο Τζήλος έδωσε το πέναλτι.


Στο 94' Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3  Ο Τσόλακ ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κνετ. 

Ο ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να πληρώσει τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ημίχρονο που ήταν κυρίαρχος.

Ο Παναιτωλικός ίσως με λίγη τύχη να τσιμπούσε την ισοπαλία,όμως και σήμερα το γκολ που πέτυχε ήταν από στημένη φάση κι αυτό δείχνει το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Μεντόζα(79' Αλβαρεζ), Ντάλσιο, Γιάκολις(79'  Αζαντι)), Βέργος(63' Ντουάρτε), Αριγίμπι, Ντίαζ(70' Τσιγγάρας).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ(82' Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί(82' Νινούα), Σβαμπ(66' Εσίτι), Τζόλης(61' Μπισισβάρ), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι(66' Τσόλακ).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom