Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Τσίμπησε βαθμό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός, 0 - 0 με τον ΠΑΣ (φωτο & βίντεο)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα μέτριο ματς στο οποίο ο ΠΑΣ υπερείχε αισθητά στο πρώτο μέρος και τον Παναιτωλικό να αντιδρά στο δεύτερο, όταν παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό!

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη χρειάζονταν τη νίκη, με στόχο να ρεφάρει για την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ μεσοβδόμαδα.Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγρινίου έψαχνε τη χαρά της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα..

Καθολική η υπεροχή του ΠΑΣ,που δημιούργησε τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες για γκολ με τους Παντελάκη,Ευθυμιάδη και Λεό χωρίς όμως να μπορέσει να τις αξιοποιήσει....

Ο Παναιτωλικός με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις γυρόφερνε έξω από την περιοχή του Χουτεσιώτη και... μέχρι εκεί!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό πιο επιθετικό και με ισορροπημένη κατοχή της μπάλας,ενώ ο ΠΑΣ συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό.

Στο 53' σε μία επικίνδυνη σέντρα του Γιάκολις από τα δεξιά, ο Βέργος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι,όμως έδιωξε ο Παντελάκης προτού εκτελέσει ο φορ του Παναιτωλικού.

Στο 58' η πρώτη σημαντική ευκαιρία του Παναιτωλικού στον αγώνα: Ο Αριγίμπι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή κι έδιωξε ο Χουτεσιώτης.

Στο 66' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ: Ο Λέο μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Καρασαλίδη, πλάσαρε, αλλά ο Κνετ έδιωξε σε κόρνερ.

Από το 70' και μετά ο Παναιτωλικός φάνηκε να έχει μόνο αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο το 0 - 0,ενώ ο ΠΑΣ κυριαρχούσε στο γήπεδο κι έψαχνε με κάθε τρόπο να πετύχει έστω ένα γκολ....

Στο 76'  μία ακόμα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ: Ο Ελευθεριάδης έκανε το γύρισμα, ο Παμλίδης όμως δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Στο 81' και πάλι ο ΠΑΣ κοντά στο γκολ: Ο Λέο παλικαρίσια έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή και αριστερά κι έδιωξε σε κόρνερ ο Λιάβας.

Στο 85' δοκάρι ο ΠΑΣ: Εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, η κεφαλιά του Παντελάκη στο δεξί δοκάρι.

Τσίμπησε βαθμό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεν πέτυχε γκολ, αλλά ούτε και δέχτηκε!

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης,Σάλιακας(74' Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πίρμαν, Σιόντης, Λιάσος(74' Ντομίνγκεθ), Νάουμετς(61' Καρτάλης), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός (Λουτσιάνο): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης(λ.τ. 73' Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο(90' Τσιγγάρας), Ντίας, Αριγίμπι(65' Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα(90' Ντουάρτε),Βέργος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom