Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1 - 1 για το Κύπελλο Ελλάδας (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο βροχερό Αγρίνιο την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εγινε ένα καλό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε από την αρχή το γκολ,να κάνουν φάσεις στις περιοχές και τελικά αποχώρησαν ισόπαλες 1 - 1 για να λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ.


Στο 32' γκολ για την ΑΕΚ: Ο Μάνταλος γεμίζει προς το δεύτερο δοκάρι, ο Λιβάγια γυρίζει με το κεφάλι και με δεύτερη κεφαλιά ο Σβάρνας προλαβαίνει τον Χεσούς Φερνάντεθ κι ανοίγει το σκορ 0 - 1.

Στο 36' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Μουνιέ έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κέβιν Γκαρθία μόνος του μέσα στην περιοχή σούταρε άτσαλα κι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται 0 - 1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναιτωλικό να μπαίνει πιο δυνατά από την ΑΕΚ.

Στο 60' ισοφάριση για τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα έκανε την κάθετη πάσα, ο Τσιγκρίνσκι άλλαξε την πορεία της μπάλας κι ο Ντάουντα με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1 - 1.

Ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 84': Ο Λιβάγια κινείται από αριστερά, με την μπάλα στο δεξί βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Σιμάνσκι, ο Πολωνός κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.

Ως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα,1 - 1 και... ρεβάνς στο ΟΑΚΑ για μία θέση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Κέβιν Γκαρθία, Ντάλσιο, Τζανακάκης(76' Τσιγγάρας), Φάρλεϊ Ρόσα, Ντίας(80' Ταχάρ), Μουνιέ(63' Αλβαρες, Ντάουντα.

AEK (Μάσιμο Καρέα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς(65' Σιμάνσκι), Μάνταλος, Λιβάγια(86' Χριστόπουλος), Αλμπάνης(24' λ.τ. Αραούχο).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom