Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Δολοφονία στον Πειραιά: Άνθρωπος γνωστού «νονού» της νύχτας ο 52χρονος που εκτελέστηκε


Καρτέρι θανάτου σε 52χρονο, άνθρωπο γνωστού "νονού" της νύχτας στον Πειραιά, είχαν στήσει, το βράδυ της Τρίτης (07.05.2019), δυο ένοπλοι. Τον περίμεναν κοντά στο σπίτι του, όπου και τον δολοφόνησαν.

Ως ακόμη ένα επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των «νονών» της νύχτας, που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, τον Ιανουάριο του 2018, αντιμετωπίζει η αστυνομία τη δολοφονία, χθες βράδυ, ενός 52χρονου στα Ταμπούρια του Πειραιά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δράστες που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου ήταν δυο. Είχαν κρυφτεί σε αυτοκίνητο και περίμεναν το θύμα τους έξω από το σπίτι του στο Ταμπούρια. Όταν ο 52χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητό του, όπλισαν και ξεκίνησαν για να εκτελέσουν την «εντολή» που είχαν λάβει. Την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία, οι δράστες πέρασαν από το σημείο με αυτοκίνητο και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, αφήνοντάς τον νεκρό.



Φωτογραφία InTime News

Το θύμα ήταν άνθρωπος γνωστού «νονού» της νύχτας στον Πειραιά, τον οποίο είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν πέρυσι στην ακτή Κονδύλη αλλά είχε πάθει εμπλοκή το καλάσνικοφ των δραστών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Φωτογραφία InTime News

Ο 52χρονος που έπεσε νεκρός στα Ταμπούρια, είχε γίνει ξανά στόχος δολοφονικής επίθεσης το 2010. Τότε, ο 52χρονος είχε δεχτεί επίθεση μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Από εκείνη την επίθεση είχε τραυματιστεί. Σημειώνεται ότι με παρόμοιο τρόπο είχε γίνει, το ’17 στα Γλυκά Νερά, η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, που έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που άφηνε το παιδί του στο σχολείο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom