Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

17α ΤΣΙΤΕΙΑ 2019 στο Κολυμβητήριο Ιλισίων το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τα 17α Τσίτεια 2019,τους κολυμβητικούς αγώνες που περιμένουν με μεγάλη προσμονή αθλητές και φίλοι της κολύμβησης και οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου του Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων,ΑΡΗ ΤΣΙΤΟΥ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 10-11-12 Μαΐου στο πλήρως ανακαινισμένο και πιο σύγχρονο κολυμβητήριο της χώρας, το Κολυμβητήριο Ιλισίων.

Τα 17α Τσίτεια θα αποτελέσουν μία διοργάνωση υψηλών, διεθνών στάνταρτς.Θα χρησιμοποιηθεί πίνακας led υψηλής ευκρίνειας των σειρών αποτελεσμάτων, ενώ θα υπάρχει μετάδοση αγώνων και των απονομών μεταλλίων.

Όλες οι εκκινήσεις για όλα τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν από τους πλέον σύγχρονους, Ολυμπιακών προδιαγραφών βατήρες OMEGA.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 11 Μαΐου στις 08:45 και οι υπεύθυνοι του προγράμματος φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν μέσα από την περιεκτικότητα του λιτού περιεχομένου.

Διοργανωτές των αγώνων είναι ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ποσειδώνας Ιλισίων και ο Δήμος Ζωγράφου, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Ιλισίων,Θοδωρής Κόλλιας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 τόνισε:
«Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί να είμαστε ερασιτέχνες, αλλά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και οι περισσότεροι είμαστε γονείς αθλητών. Έχουμε, όμως, δουλέψει ως επαγγελματίες και θα παρουσιάσουμε αγώνες πολυψηλού επιπέδου με μεγάλη συμμετοχή, ακόμα και την ανώτατη που προβλέπεται για τέτοιου είδους αγώνες».

17α ΤΣΙΤΕΙΑ 2019 στο κολυμβητήριο Ιλισίων



Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 1.400 αθλητές και αθλήτριες από 80 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα υπό την καθοδήγηση 120 προπονητών.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στο προσφάτως ανακαινισμένο και πιο σύγχρονο κολυμβητήριο της χώρας μας θα είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρχει στις γύρω κεντρικές οδούς κατάλληλη σήμανση για την χρήση Parking στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, δίπλα στο κολυμβητήριο, με είσοδο από την κεντρική πύλη της Ούλωφ Πάλμε.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom