Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Ο πανέξυπνος "αριστερός,δημοκράτης και προοδευτικός" Κώστας Αρβανίτης: Χρήσιμοι ηλίθιοι και φασίστες όσοι διαμαρτυρήθηκαν στην Κατερίνη!


Ο γνωστός  δημοσιογράφος και προφανώς κατά την εκτίμησή του "αριστερός,δημοκράτης και προοδευτικός",Κώστας Αρβανίτης υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές που έκραξαν τον ίδιο και τον κύριο
Νικολαϊδη χθες στην Κατερίνη ήταν «καμιά εικοσαριά» «χρήσιμοι ηλίθιοι και φασίστες» και ότι πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Με περισσό θράσος λοιπόν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης χαρακτηρίζει «χρήσιμους ηλίθιους» και «φασίστες» τους πολίτες της Κατερίνης που τον αποδοκίμασαν το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την παρουσία του στην πόλη για εκδήλωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,όπου μάλιστα τον προστάτευε ισχυρή αστυνομική δύναμη σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος-υποψήφιος ευρωβουλευτής υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές ήταν «καμιά εικοσαριά» και ότι πετούσαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.Κι αυτός τους έδειξε την κόκκινη καρφίτσα στο πέτο του για να τους... τρομάξει!

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

Μια φορά φασίστες - πάντα φασίστες.

«Πολίτες» που εκτοξεύουν αντικείμενα. «Πολίτες» που προπηλακίζουν. «Πολίτες» έτοιμοι να λυντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία.

Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του «χρήσιμου ηλίθιου» και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες.

Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα.

Η απάντησή μας ήταν μια φράση: «Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας» και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου.

Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον.



Διαβάστε σχετικά:
Κατερίνη: Έντονες αποδοκιμασίες κατά υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο & βίντεο)

1 σχόλιο:

melito είπε...

Αυτο που κανει σημερα ο κρατικοδιαιτος Αρβανιτης μου θυμιζει τους``γενιτσαρους`` της ΚΝΕ που αποκαλουσαν
αριστεροχουντικους χουντοαριστερους πρακτορες των
αμερικανων αυτους οι οποιοι επεμειναν στο να γινει μια πραγματικη αποχουντοποιηση και τοτε να παμε σε εκλογες
Βεβαια οι συριζεοι εβγαλαν παγανια τετοιους λιγο
αγνωστους στο ευρυ κοινο προκειμενου να αποφευγουν
τα γιουχαισματα Ελα ομως που κοσμος ειτε με γνωστους
ειτε λιγοτερο γνωστους τους το προσφερει το κραξιμο

Read more: Go to TOP and Bottom