Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε live τον Αη Βασίλη να μοιράζει τα δώρα του - Το ταξίδι του έλκηθρου ανά τον κόσμο


Υπό το... άγρυπνο βλέμμα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εδώ και δεκαετίες... καλύπτουν τα νώτα του και καταγράφουν το μακρύ του ταξίδι από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα, την Ιαπωνία και
την Κίνα, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε και φέτος να μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ακριβώς στις 13:01 (ώρα Ελλάδας), η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (Norad) εντόπισε στις οθόνες των ραντάρ της ενδείξεις «δραστηριότητας στον Βόρειο Πόλο».

Η πορεία του Άγιου Βασίλη καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπο www.noradsanta.org (πατήστε στο σύνδεσμό να δείτε την πορεία του Αη Βασίλη)και στον λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter (@NoradSanta).
Το έλκηθρό του είναι πιο γρήγορο και από F-15 και μέσα στις επόμενες πέντε ώρες ο Άγιος πρόλαβε να μοιράσει περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύριο δώρα, στην Ωκεανία και την Ασία.

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, περί τις 20:10 ώρα Ελλάδας, ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων είχε περάσει πάνω από τη Μόσχα.

Τα ραντάρ καταγράφουν την πορεία του έλκηθρου χάρη στους υπέρυθρους αισθητήρες που έχει στη μύτη του ο Ρούντολφ, ο ένας από τους εννέα τάρανδους του Αγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom