Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ και υβριστική επίθεση (βραβείο “Πουλι-τζερ”) στα "ΝΕΑ" για μία δημοσκόπηση!

ΤΑ ΝΕΑ: Πόσο ορατή είναι η αυτοδυναμία για τη Ν.Δ.

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύουν σήμερα, Σάββατο 24.11.2018, τα Νέα, στάθηκε αφορμή για την σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ με "βαριές" κουβέντες.

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα, σήμερα, Σάββατο 24.11.2018, δίνουν στην Νέα Δημοκρατία διψήφια διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν είναι αυτό το στοιχείο που… εξόργισε το κυβερνών κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, στον ΣΥΡΙΖΑ στέκονται στο ότι τα Νέα κάνουν λόγο για μια διαφορά που βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας» (χοντρό λάθος της εφημερίδας,αν δεν είναι σκοπιμότητα! Το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο,όχι η διαφορά...).

Δείτε τη δημοσκόπηση της εφημερίδας

Με την αυτοδυναμία “φλερτάρει” η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis και δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “Τα Νέα Σαββατοκύριακο”. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνει το 37,8% και εκτοξεύει τη διαφορά στις 10.9 μονάδες, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (26,9%).
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει το 26,9% των προτιμήσεων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εντοπίζονται πλέον στο όριο του στατιστικού σφάλματος καθώς συγκεντρώνουν ποσοστό 1,3%.
Η δημοσκόπηση της Metron Αnalysis δείχνει, πάντως, πεντακομματική Βουλή, καθώς τόσο το Ποτάμι με 2,5% όσο και η Ένωση Κεντρώων με 2,4% κινούνται αρκετά κάτω από το όριο του 3% που θα τους επιτρέψει την είσοδό τους στην επόμενη Βουλή.
Σταθερή εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 7,2% και σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί στην τέταρτη θέση το ΚΙΝΑΛ με 6,9%. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται τοΚΚΕ με 6,2%.
Tο 47% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση η συμφωνία Πρωθυπουργού και Αρχιεπισκόπου για την εκκλησιαστική περιουσία έναντι 36% ενώ ακόμη και η διανομή του υπερπλεονάσματος αξιολογείται αρνητικά (50% έναντι 35%).

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε μία ανακοίνωση μετά από ανάρτηση του Στράτου Φαναρά στο facebook (τους ξύπνησε!!!) η οποία είναι πραγματικά “πολεμική” και υβριστική

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στα Νέα:

ΣΥΡΙΖΑ: Τοξική προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα»
“Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας».
Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του”.
===================

Η ανάρτηση του Στράτου Φαναρά αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Βλέπω στο διαδίκτυο το πρωτοσέλιδο των “Νέων” που φιλοξενεί τη μηνιαία έρευνα της Metron Analysis.
Και διαβάζω επί λέξει στο πρώτο bullet που παρουσιάζει την έρευνα το εξής: “στο υψηλότερο σημείο της τριετίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”.
Είναι λάθος.
Στο υψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά τους.
Λυπάμαι πολύ γι αυτό και θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για αβλεψία η οποία δεν υπάρχει και στις μέσα σελίδες”.

Δείτε την ανάρτηση


Στο διαδίκτυο, μάλιστα, υπάρχουν πολλές αναρτήσεις που με παλαιότερα πρωτοσέλιδα της ίδιας εφημερίδας, που παρουσιάζουν ποσοστά με μεγαλύτερες διαφορές από αυτήν που δημοσιεύεται σήμερα.

Σχόλιο Ζείδωρον: Εδώ ο κόσμος χάνεται και το αιδοίον χτενίζεται!!!Θα  πούμε όμως για μία ακόμα φορά ότι τις δημοσκοπήσεις τις διαβάζουμε για να γελάμε....

Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι με ποσοστό από 33% και πάνω και υπό προϋποθέσεις (δηλαδή τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής να συγκεντρώσουν ποσοστό κοντά στο 19%) το πρώτο κόμμα βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom