Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο φερόμενος ως δίγαμος καρδιολόγος αρνείται τα πάντα κι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη


Το χειρότερο εφιάλτη για μία γυναίκα φαίνεται ότι έζησε μία 43χρονη καρδιολόγος που βρέθηκε να είναι “παντρεμένη”... ανύπαντρη με συνάδελφό της επίσης καρδιολόγο. Τι απαντά ο ίδιος, μιλώντας στο «Έθνος».

Η είδηση που κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει σε πηγαδάκια αμέτρητα σχόλια στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας και ειδικά σε αυτά της Αθήνας.

Άλλωστε το τρίγωνο “νύφης”, “γαμπρού” και “κουμπάρου” στον πλασματικό γάμο που φέρεται να στήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, είναι ένα τρίγωνο καρδιολόγων αφού και οι τρεις φέρονται να είναι γιατροί και να έχουν την ίδια ειδικότητα.

Τι λέει στο «Έθνος» ο γιατρός

Ο ίδιος ο φερόμενος ως δίγαμος γιατρός, γνωστός και έμπειρος καρδιολόγος με πολλές περγαμηνές στην πλάτη του, μιλά αποκλειστικά στο «Εθνος» για τα όσα του καταλογίζουν. «Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτε για όλη αυτήν την υπόθεση. Πρόκειται για μία τεράστια σκευωρία σε βάρος μου, γι αυτό και έχω προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη» αναφέρει ο γνωστός καρδιολόγος ο οποίος μάλιστα θεωρείται ένας από τους καλύτερους που διαθέτει η χώρα.

Και συνεχίζει: «Δεν υπήρξε ποτέ τίποτε από όλα αυτά που ακούω και εγώ και έχω παντελή άγνοια». Μάλιστα ο γνωστός καθηγητής περιγράφοντας την περιπέτειά του στο «Εθνος» υπογραμμίζει: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με το θέμα αλλά και ούτε καμία ανάμειξη με τα πρόσωπα. Θα το δείτε άλλωστε και από τη διερεύνηση της δικαιοσύνης στην οποία και έχω προσφύγει. Και να σημειώσω ότι ουδέποτε με έχει καλέσει εμένα η Δικαιοσύνη για το θέμα το οποίο αγνοώ».

Ο γάμος αλά... ελληνικά

Η όλη υπόθεση πάντως που είδε το φως τη δημοσιότητας έκανε πολλές γυναίκες του χώρου της Υγείας να ανατριχιάσουν, καθώς αποτελεί μία μάλλον σοκαριστική εμπειρία για μία γυναίκα να νομίζει ότι έχει παντρευτεί αλλά επί της ουσίας ο γάμος της να είναι πλασματικός.

Ο “γάμος” αλά ...ελληνικά φέρεται να πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2014. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η 43χρονη καρδιολόγος θεωρούσε πως ήταν παντρεμένη με τον γνωστό καθηγητή.

Όμως η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια της όταν πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να χωρίσει, αναζητώντας και τα σχετικά έγγραφα του γάμου στο Δημαρχείο της Χαλκίδας όπου φαίνεται πως είχε τελεσθεί ο γάμος “μαϊμού”. Και φαίνεται πως πράγματι τελέσθηκε μία τελετή, μόνο που δεν έφερε την “υπογραφή” του... νόμου.

Τι δηλώνει ο τότε αντιδήμαρχος Χαλκίδας στο “Έθνος”

Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνος» ο γάμος με νύφη, γαμπρό και μάρτυρα επίσης έναν καρδιολόγο καθώς και με δεύτερο μάρτυρα κάτοικο της περιοχής, έγινε μεν στο Δημαρχείο αλλά όχι στην αίθουσα που πραγματοποιούνται οι πολιτικοί γάμοι, αλλά σε παρακείμενη αίθουσα που παραχωρείται για διάφορες εκδηλώσεις.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που έγινε βρέθηκε ότι το περιβόητο παραστατικό του γάμου ήταν ένα πλαστογραφημένο έγγραφο με λανθασμένο λογότυπο του Δήμου, λανθασμένο αριθμό πρωτοκόλλου καθώς και μονογραφές που δεν ανήκαν στα πρόσωπα που φέρονται να υπέγραφαν όπως ο τότε αντιδήμαρχος Βασίλης Γουρνής.

Ο ίδιος ο Βασίλης Γουρνής δηλώνει στο «Εθνος»: «Κατήγγειλα το περιστατικό στην αστυνομία και με συμβούλεψαν να κάνω μηνυτήρια αναφορά, πράγμα το οποίο και έκανα, ενώ τώρα διενεργείται και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τον Δήμο η οποία και αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια».

Αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος με τη «νύφη» δε φαίνεται να συναντήθηκαν ποτέ. Όπως διευκρινίζει ο κ. Γουρνής: «Ρώτησα τη φερόμενη ως σύζυγο αν με έχει ξαναδεί και μου είπε ποτέ. Εκτιμώ πάντως ότι είναι πιθανό να μην εμπλέκεται κανένας από το Δήμο, αλλά αυτό θα το δείξει η ΕΔΕ. Το μόνο βέβαιον είναι ότι στα βιβλία των πολιτικών γάμων στο Δήμο δεν υπάρχει κανένας τέτοιος γάμος».
https://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom