Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Νέα κλοπή τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ - Για «ξέφραγο αμπέλι» μιλά η ΠΟΕΔΗΝ


Ληστές μπήκαν στις 4 τα ξημερώματα στα Γραφεία Διοίκησης του ΑΧΕΠΑ και κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών - Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές – Πήραν με τη βία κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των ασθενών

«Ξέφραγο αμπέλι» χαρακτηρίζει το ΑΧΕΠΑ η ΠΟΕΔΗΝ, που καταγγέλλει ότι έγινε ληστεία με λεία τρεις υπολογιστές και θύματα ασθενείς, που έχασαν κινητά και χρήματα που είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες.

Σύμφωνα με το σωματείο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι ληστές μπήκαν για άλλη μια φορά στα Γραφεία της Διοίκησης, που στεγάζονται σε πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και αφύλακτο τη νύχτα.

Αφού έκαναν άνω-κάτω το χώρο, «κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες».

Οι ληστές έγιναν αντιληπτή από τη μοναδική καθαρίστρια που υπήρχε στο κτίριο, που ειδοποίησε την προϊσταμένη που εφημέρευε και κατόπιν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έφτασε κατόπιν εορτής.

Η ΠΟΕΔΗΝ απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, με την οποία ζητά άμεση πρόσληψη προσωπικού ασφαλείας «πριν είναι πολύ αργά».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα. Έκαναν άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία.

Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!!

Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom