Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ακόμα ένας ηλικιωμένος νεκρός από πυρκαγιά,αυτή τη φορά σε παράπηγμα στο στρατόπεδο Καποτά (βίντεο)


Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των νεκρών ηλικιωμένων από φωτιά στο διαμέρισμά τους!Σήμερα συνέβη ένα ακόμα τραγικό περιστατικό σε παράπηγμα χωρίς ρεύμα κοντά στο στρατόπεδο Καποτά,στο Μενίδι,όπου
ένας 65χρονος κάηκε ζωντανός από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη ακόμα η αιτία.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής, ο νεκρός είναι ένας άνδρας 65 ετών, που φαίνεται να είχε προβλήματα υγείας και πριν από μερικές μέρες είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.


Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε παραπήγματα κοντά στο στρατόπεδο Καποτά, στο Μενίδι. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περίπου στις 08:30 - 9 παρά και άμεσα στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες και 15 οχήματα και ξεκίνησαν τη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς.
Κοντά στο στρατόπεδο Καποτά υπάρχει εδώ και χρόνια καταυλισμός. Δεν είναι γνωστό ποια είναι η αιτία που προκάλεσε τη φωτιά. Την έρευνα έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom