Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σχέδιο απόδρασης με... άρωμα Πάσσαρη είχε καταστρώσει ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Οι συνεργοί του θα δολοφονούσαν αστυνομικούς για να τον ελευθερώσουν

Μακελειό και αιματοχυσία τύπου Πάσσαρη κατάφερε να προλάβει η Ασφάλεια Αττικής, κατά την διάρκεια των ερευνών για την εξιχνίαση της
δολοφονίας του άτυχου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον οποίο είχαν πυροβολήσει τον Οκτώβριο του 2017, στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν στο… πάρα πέντε να σταματήσουν την αιματηρή απόδραση, που προετοίμαζε επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός, ο οποίος φέρεται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αείμνηστου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός είναι καταδικασμένος για την απόπειρα εκτέλεσης άλλου δικηγόρου στην περιοχή της Πεντέλης, έπειτα από “συμβόλαιο θανάτου” που είχε υπογράψει -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- με έναν από τους καταδικασμένους για την υπόθεση της “Energa”.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που φέρεται να έδωσε την εντολή για τον εκφοβισμό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προκειμένου οι δράστες να του αποσπάσουν πληροφορίες για συγγενείς του αντίδικου, στην υπόθεση του “συμβολαίου θανάτου” του δικηγόρου στην Πεντέλη.

Όταν πια η δουλειά “τσάκισε” και οι δυο πληρωμένοι Αλβανοί πιστολέρο σκότωσαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, αντιλαμβανόμενος πως αργά ή γρήγορα οι Αρχές θα φθάσουν και σε αυτόν και η ποινή του θα διπλασιαστεί, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο για την αιματηρή του απόδραση και μάλιστα μέσα από τις φυλακές.

Το σχέδιο
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, ο κακοποιός μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού είχε καταφέρει να βρει τους ανθρώπους, που την επίμαχη ημέρα θα ντύνονταν αστυνομικοί και θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους Αστυνομικούς φρουρούς που θα μετέφεραν στο νοσοκομείο τον επικίνδυνο κακοποιό.

Συγκεκριμένα, οι συνεργοί του κακοποιού είχαν προμηθευτεί από άγνωστη πηγή δυο στολές αστυνομικών, χειροβομβίδες, ένα κομμένο Καλάσνικοφ και δυο πιστόλια, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν στο μακελειό που προετοίμαζαν. Τα “υλικά” πολέμου που είχαν προμηθευτεί, τα είχαν κρύψει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως είχε προκύψει από τις έρευνες που είχαν κάνει οι αστυνομικοί στα τέλη του 2017, ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός εκείνη την εποχή θα δικαζόταν για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου στην Πεντέλη.

Κανόνιζε, λοιπόν, την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης να πάθει… κρίση, με αφρούς από το στόμα, που θα του προκαλούσε κάποιο σκεύασμα, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί θα τον περίμεναν οι δυο συνεργοί του ντυμένοι Αστυνομικοί, θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους φρουρούς του βαρυποινίτη και θα τον έπαιρναν μέσα από τα χέρια τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ερευνώντας εκείνη την εποχή την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, άρχισαν να έχουν πληροφορίες για κάποιο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου εκεί κάτι σοβαρό προετοιμαζόταν και είχε σχέση με την δολοφονία του άτυχου δικηγόρου.

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα και μάλιστα να μάθουν για την επικείμενη απόδραση και το μακελειό που προετοίμαζε ο βαρυποινίτης με τους συνεργούς του.

Το πρωί της Δευτέρας στις 30 Οκτωβρίου του 2017, πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, συνέλαβαν έναν από τους συνεργούς του βαρυποινίτη και ουσιαστικά έβαλαν στοπ στο επικείμενο μακελειό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα, όταν ο κακοποιός θα μεταφέρονταν στα δικαστήρια από τις φυλακές Κορυδαλλού.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom