Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

H ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου παρουσίασε το έργο της στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (φωτο)


Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του πανέμορφου κλασσικού κτιρίου του παλαιού Πτωχοκομείου Πατρών, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα, των Τοπικών Αρχών, των Προέδρων Συλλόγων
ΑΜΕΑ, των κοινωνικών φορέων Δυτικής Ελλάδας, του Σεβαστού Ιερατείου και πλήθους πολιτών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, παρουσιάστηκε με τρόπο εντυπωσιακό το έργο και οι στόχοι του κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με το σύντομο βίντεο με θέμα «Μια μέρα στην ΕΛΕΠΑΠ», εκπροσωπούμενη από την Αντιπρόεδρο της Τ.Δ.Ε. κ. Όλγα Διαμαντοπούλου και την Γραμματέα της Τ.Δ.Ε. κα Λαμπρινή Κολοβού.

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι το μοναδικό κέντρο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που προσφέρει εξατομικευμένη ολιστική αποθεραπεία και αποκατάσταση στα παιδιά με κινητικά και άλλα συνοδά προβλήματα.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τον άξιο και με κοινωνική συνείδηση και ευαισθησία Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα που η συμβολή του στην κατασκευή του νέου κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ υπήρξε καθοριστική και τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Γ΄ Αντιπρόεδρο Ε.Σ.Α.Μ.Ε.Α. κ. Αντώνη Χαροκόπο για την αξιόλογη πρωτοβουλία του και την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Ήταν μια βραδιά μαγική, ξεχωριστή όπου οι κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων παρουσίασαν το έργο και τις δράσεις τους, αποδεικνύοντας περίτρανα το μεγάλο έργο που επιτελείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό την έμπνευση, την καθοδήγηση και την αιγίδα του κ. Απόστολου Κατσιφάρα.Δεν υπάρχουν σχόλια: