Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Συμμορία απήγαγε ανήλικο Πακιστανό στο Δήμο Βόλβης και ζητούσε λύτρα


Στον εισαγγελέα οδηγούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για αρπαγή ανηλίκου, με σκοπό να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Συγκεκριμένα, ένας 49χρονος και ένας 30χρονος, μαζί με δύο συνεργούς τους, που προς το παρόν διαφεύγουν, απήγαγαν έναν 16χρονο Πακιστανό, ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει από το σημείο όπου τον κρατούσαν και κατήγγειλε την περιπέτειά του σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 23 Νοεμβρίου, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα προς αυτόν άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, όμως, κατάφερε να διαφύγει και μετέβη σε αστυνομικό τμήμα όπου ανέφερε το περιστατικό.

Εις βάρος των δραστών αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό και άλλων παθόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom