Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Αλβανός με cabrio, χειροπέδες, ασύρματο και όπλο παρίστανε τον αστυνομικό του Τσίπρα


Συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων που τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας - Βρισκόταν εκεί για να διευκολύνει, όπως τους είπε, την ασφαλή μετάβαση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλβανικής υπηκοότητας 28χρονος, πρώην ντιλιβεράς στο επάγγελμα, είχε πει στους τροχονόμους που έκαναν ρύθμιση κυκλοφορίας στην οδό Κηφισίας ότι είναι αποσπασμένος στην ασφάλεια του πρωθυπουργού και πως βρισκόταν εκεί για να φροντίσει για την ασφαλή μετάβαση του κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα παρενέβη κατά την διάρκεια διένεξης άνδρα της Τροχαίας με έναν πολίτη, προειδοποιώντας τον τελευταίο ότι εάν δεν συμμορφωνόταν θα αναγκαζόταν να τον συλλάβει.

Οι πληροφορίες για την δράση του 28χρονου έφτασαν στο γραφείο Ασφαλείας Αμπελοκήπων μαζί με την περιγραφή του και έτσι δόθηκε εντολή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Μάλιστα τον 28χρονο εντόπισε η διοικητής του Τ.Α Αμπελοκήπων, καθώς περνούσε από το ίδιο σημείο διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί προκειμένου να προβούν στον έλεγχο των στοιχείων του.Όταν όμως τον πλησίασαν για να τον ελέγξουν, εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ένας αστυνομικός κατάφερε και απέσπασε το τσαντάκι του 28χρονου το οποίο περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016, χειροπέδες και έναν ασύρματο I-Com ο οποίος ήταν ρυθμισμένος στη συχνότητα του καναλιού του κέντρου της Ασφάλειας Αθηνών.

Μέσα στο τσαντάκι του υπήρχαν ακόμη τα κλειδιά του σπιτιού του και τα κλειδιά από το μηχανάκι του, το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη περιοχή χωρίς πινακίδες. Με την συνδρομή εισαγγελέα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ' οίκον έρευνα.

Μέσα στο διαμέρισμα του βρέθηκαν: Μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους καθώς και τα κλειδιά από τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα του, μάρκας Mercedes SLK και Jeep Cherokee.

Ο 28χρονος κατά την σύλληψη του προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς για τα ευρήματα που εντόπισαν στο σπίτι του, λέγοντας τους ότι μεγάλο του όνειρο, ήταν να γίνει αστυνομικός, δεν τα κατάφερε και έτσι προσπάθησε να γίνει από μόνος του...!


https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom