Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ενοπλη ληστεία στα Βίλια: Στα χέρια της αστυνομίας τραυματισμένος Αλβανός ληστής (ηχητικό & βίντεο)


Αλβανός με φάκελο ο τραυματισμένος ληστής που συνελήφθη στην ληστεία στα Βίλια - Η ληστεία έγινε στις 8.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ - Γυναίκα είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου - Βροχή έπεφταν οι πυροβολισμοί -
Αστυνομικός - ήρωας κατάφερε να τους καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία - Οι άλλοι δυο ληστές έφυγαν τρέχοντας! - Για την υπόθεση ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική!

Νεότερα στοιχεία για την ληστεία στα Βίλια στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ έρχονται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο τραυματισμένος ληστής που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας είναι Αλβανός με φάκελο στην αστυνομία. Η υπόθεση έχει μπει και στο μικροσκόπιο και της Αντιτρομοκρατικής.

Το χρονικό της ληστείας στα Βίλια

Όλα έγιναν στις 8.30 το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια Αττικής. Τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ο διευθυντής αλλά και περίοικοι που είδαν τι συνέβαινε ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο διευθυντής έκανε χρήση του ειδικού μπουτόν και άμεσα στο σημείο έφτασε ένα περιπολικό. Ένας από τους αστυνομικούς ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και μάλιστα δέχθηκε πυροβολισμούς όταν τον είδαν να κρατάει προτεταμένη την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Τότε εκείνος ανταπέδωσε τα πυρά τραυματίζοντας τον έναν από τους δράστες. Αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα και λόγω της διασποράς που έχουν τα σκάγια να τραυματίσθηκαν και οι άλλοι ληστές και γι’ αυτό γίνονται έλεγχοι και σε κέντρα υγείας της περιοχής. Πάντως, η διαφυγή των δυο από τους τρεις δράστες ήταν εντυπωσιακή αφού αρχικά προσπάθησαν κλέβοντας ένα φορτηγό να μεταφέρουν και τον τραυματισμένο συνεργό τους αλλά όταν δεν τα κατάφεραν εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο τραυματισμένος ληστής συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές.
Ο κ. Παναγιώτης Λούκος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος ακριβώς απέναντι από τα ΕΛΤΑ και περιγράφει λεπτό προς λεπτό στο newsit.gr πως έγινε η αιματηρή συμπλοκή.
«Στις 8.30 ακριβώς βλέπουμε δυο κουκουλοφόρους σκυμμένους και με γρήγορο βήμα να μπαίνουν μέσα στο ταχυδρομείο. Παρακολουθούμε την κίνηση και βλέπουμε ότι ο ένας από τους δυο παίρνει τον υπάλληλο και τον οδηγεί προς το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται σε έναν κλειστό χώρο και ο άλλος ήταν απέξω και φόρτωνε στον σάκο ότι ακριβώς έβρισκε. Ό,τι θεωρούσε ότι ήταν πολύτιμο ή ότι είχε λεφτά. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και κατέβηκε ένας αστυνομικός ο οποίος φώναξε: «Είστε περικυκλωμένοι! Πετάξτε τα όπλα σας!» Αυτοί, ήταν ένοπλοι και οι δυο. Ξεκίνησαν και πυροβολούσαν τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός κρύφτηκε πίσω από το αυτοκίνητο το δικό μου που είχα ακριβώς έξω από το μαγαζί μου παρκαρισμένο και ανταπέδωσε τα πυρά. Μετά, βγήκαν από το ταχυδρομείο οι δυο και νομίζω ότι ο ένας από τους δυο ήταν χτυπημένος. Επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια κοπέλα και περίμενε εδώ από κάτω σε μια αλάνα που σταματούν τα λεωφορεία της γραμμής των ΚΤΕΛ. Μπήκαν μέσα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτοί που έφυγαν με το αυτοκίνητο μπήκαν σε ένα στενάκι το οποίο για να το ξέρεις αυτό το στενό πρέπει να είσαι κάτοικος του χωριού. Είναι ένα ιδιαίτερο στενό το οποίο οδηγεί στον Περιφερειακό δρόμο. Εκεί, έγινε σύγκρουση με ένα ΙΧ ενός πολίτη των Βιλίων και από την σύκρουση ένας από τους τρεις τραυματίσθηκε στο μέτωπο πάρα πολύ και τον συνέλαβαν αργότερα οι αστυνομικοί. Οι άλλοι δυο έφυγαν τρέχοντας όμως. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και έφυγαν πεζοί τρέχοντας μέσα από στενά. Ο αστυνομικός μας έκανε περήφανους γιατί με κίνδυνο της ζωής του δεν άφησε να γίνει κάτι σοβαρό».
Ακούστε την περιγραφή του




Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα έζησε το πρωί την ώρα της ληστείας στα Βίλια

Καρέ – καρέ περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν το πρωί όσοι βρέθηκαν κοντά στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ μια κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας ένας αστυνομικός ήρθε αντιμέτωπος με τρεις ληστές οι οποίοι επιχείρησαν να κλέψουν τα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με την ίδια έζησαν τρομακτικές στιγμές με τους πυροβολισμούς να πέφτουν βροχή, με τους ληστές να προσπαθούν να διαφύγουν αναγκάζοντας έναν οδηγό φορτηγού με την απειλή όπλου να βγεί από το όχημα του και να επιχειρούν ανεπιτυχώς να μεταφέρουν με αυτό τον τραυματισμένο συνεργό τους ο οποίος τελικά συνελήφθη από τις αρχές. Οι άλλοι δυο παραμένουν άφαντοι. Ελικόπτερα της αστυνομίας “χτενίζουν” την περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε την συγκλονιστική μαρτυρία για την ληστεία στα Βίλια στο newsit.gr

«Κατευθυνόμουν προς τα εκεί. Άκουσα ανταλλαγή πυροβολισμών. Ένας αστυνόμος αντιμέτωπος με τους δυο ληστές. Μια γυναίκα τσιλιαδόρος ήταν στο αυτοκίνητο οδηγός. Οι ληστές πήραν μια σακούλα. Τους κυνήγησε ο αστυνομικός πήγαν να διαφύγουν και πρόλαβαν να διαφύγουν αλλά μετά τράκαραν με ένα φορτηγάκι εδώ στο χωριό. Οπότε χτύπησε άσχημα ο ένας από τους ληστές. Ακινητοποίησαν το φορτηγάκι με το όπλο έβγαλαν τον οδηγό από μέσα και φόρτωσαν και τον τραυματία τους προκειμένου να μπορέσουν να διαφύγουν. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει αυτός στην καρότσα ο τραυματίας τον οποίο μετέφεραν μετά κάπου με το ΕΚΑΒ. Οι άλλοι δυο που μπορεί να μην είναι μόνο δυο αλλά και παραπάνω, τον έναν τον κυνηγούν στο νεκροταφείο και η γυναίκα αγνοείται. Κάπου κινείται. Ήταν τρομακτικοί οι πυροβολισμοί που ακούγονταν. Δηλαδή εγώ κατέβαινα και άκουγα αυτό το μπαμ μπουμ! Πραγματικά τρελαθήκαμε. Ήταν τόσο κοντινά και τόσο τρομακτικό όλο αυτό που δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται. Το σοκ ήταν μεγάλο. Και ήταν να φανταστείτε ο αστυνόμος ο ένας αντιμέτωπος με αυτούς τους δυο. Περιμένουμε να μας ανακοινώσουν αν τους έπιασαν. Κάνουν ελέγχους τώρα είναι και τα ελικόπτερα από πάνω», λέει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή και αναζητά τους ληστές έχοντας στήσει παντού μπλόκα. 
πηγή φωτο και βίντεο: Star Κεντρικής Ελλάδας,https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom