Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτα κυνικός Τσίπρας σε πυρόπληκτη στο Μάτι: Και να έπαιρνες τα λεφτά θα τα σπατάλαγες!!! (βίντεο)


Τουλάχιστον κυνική μπορεί να χαρακτηριστεί η απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός σε πυρόπληκτη στο Μάτι, προκειμένου να στηρίξει τη θέση του ότι το πλέον σημαντικό μετά τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου είναι να
φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα, καθώς κατά την άποψη του τα μετρητά και να δοθούν στους πληγέντες θα «σπαταληθούν». 

Μία δήλωση αδιανόητη, σε ανθρώπους, οι οποίοι μετά την καταστροφή, σε αρκετές περιπτώσεις, δεν έχουν ούτε τα βασικά και η κάθε χρηματική βοήθεια είναι για αυτούς ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν λίγο πιο εύκολα την πραγματικότητα.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Α. Τσίπρας στο Μάτι, την Τρίτη, ήρθε αντιμέτωπος με κατοίκους που του κατήγγειλαν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια.

Στην προσπάθεια του να απαντήσει ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα, λέγοντας σε μία πυρόπληκτη: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!».


Και συνέχισε να μιλά για τις υποδομές που πρέπει να γίνουν λες και το να πάρει ένας κατεστραμμένος άνθρωπος δύο ή πέντε χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει τα απαραίτητα είναι σπατάλη.
https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom