Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ξαναπνίγηκε το Ζευγαράκι - Πλημμύρισε χείμαρρος στο Κεφαλόβρυσο (φωτο & βίντεο)


Ρεπορτάζ: Νανά Θεοδωροπούλου
Ένας χρόνος μετά τις πλημμύρες στο Ζευγαράκι του δήμου Αγρινίου και η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται με τις πρώτες βροχοπτώσεις στην περιοχή. Με το νέο κύμα κακοκαιρίας φούσκωσαν τα ρέματα και πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι.

Παρά τα προβλήματα οι αρμόδιοι είναι άφαντοι λένε οι κάτοικοι ενώ το τραγικότερο είναι ότι δεν έγιναν οι αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να θωρακιστεί η περιοχή.

“Πλημμυρίσαμε ξανά, δεν μπορούμε να μπούμε στα σπίτια μας, οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης κρύβονται αφού δεν φρόντισαν να καθαρίσουν τα ρέματα, να φτιάξουν δρόμους και τα απαραίτητα έργα εδώ και ένα χρόνο.

Πνιγόμαστε και δεν ιδρώνει το αυτί τους, δεν σηκώνουν ούτε καν τα τηλέφωνα.Θα μας θυμηθούν μόνο στις εκλογές” δήλωσαν οι κάτοικοι στο agriniosite.gr οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι από την κατάσταση που βιώνουν και φοβούνται ακόμη και τις ζωές τους.

Δείτε φωτο και βίντεο από το πλημμυρισμένο και πάλι Ζευγαράκι

https://www.agriniosite.gr/

Πλημμύρισε χείμαρρος στο Κεφαλόβρυσο

Με δυσκολία κινούνται οι οδηγοί στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, στο ύψος της περιοχής Χαλίκι εξαιτίας της υπερχείλισης χειμάρρου τα νερά του οποίοι χύνονται πάνω στο οδόστρωμα της Εθνικής οδού.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

http://www.agriniotimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: