Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο πανικός τους οδηγεί στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Επικίνδυνη για το πολίτευμα η γυναίκα που... πέταξε την κότα στο Μαξίμου! (έγγραφα)


Πρόκειται για την Αυγή Βουτσινά, που μπαίνει στο στόχαστρο του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, για την δράση της κατά των πλειστηριασμών - Μαζί της καλούνται σε απολογία και
οι Θανάσης Γούναρης, Αντώνης Μαυρομμάτης

Σε «βιομηχανία» απολογιών με βαριές κατηγορίες, ως... προεόρτια δικαστικών διώξεων, φαίνεται πώς εξελίσσονται οι πρωτοφανείς «πρωτοβουλίες» του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του iskra.gr, μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλους αγωνιστές, που κλήθηκαν να απολογηθούν για την δράση τους στο πλαίσιο του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, παρόμοια κλήση για απολογία έλαβαν και ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος του «Κόμματος Πειρατών Ελλάδος», η Αυγή Βουτσινά, μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α, καθώς και ο Αντώνης Μαυρομμάτης, μέλος της Λαϊκής Ενότητας για τη δράση τους και την συμμετοχή τους στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που απηχεί τις απόψεις της Λαϊκής Ενότητας, με δεδομένο ότι αυτές οι κλήσεις γίνονται με πρωτοβουλίες αυτού του «αμαρτωλού» Τμήματος της Γενικής Ασφάλειας, «οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι βαρύτατες, αφού πλέον επιδίδεται σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού, που θυμίζει παλιές ανώμαλες πολιτικά περιόδους, σε βάρος της ΛΑΕ, του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και του δυναμικού, αλλά και αποτελεσματικού Κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας».

Ο Θανάσης Γούναρης, η Αυγή Βουτσινά και ο Αντώνης Μαυρομμάτης κλήθηκαν σε απολογία για την Τετάρτη 28 του μηνός.

Και αν το όνομα της δεύτερης σας θυμίζει κάτι, δεν κάνετε λάθος: η Αυγή Βουτσινά έχει... βεβαρημένο παρελθόν, καθώς είναι η ακτιβίστρια που είχε πετάξει μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, στις 19 Ιανουαρίου του 2016, ενώ είχε προκαλέσει και επεισόδιο στα θεωρεία της Βουλής στις 16 Οκτωβρίου του 2015 όταν, ακούγοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να λέει πως « ο λαός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος θα υλοποιήσει τη συμφωνία», φώναξε: «Ναι, αλλά ο ελληνικός λαός είπε όχι» (σ.σ. αναφερόμενη στο δημοψήφισμα), φορώντας μάλιστα μία μπλούζα, που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

Δείτε τις κλήσεις σε απολογία των τριών



https://www.protothema.gr/

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για τις παρεμβάσεις της Αυγής Βουτσινά

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ζουμεσε ενα καθεστως ομοιο μ εκεινο της μεταεμφυλιακης καταστασης
Αυτο δεν ειναι υπερβολη αλλα μια ωμη πραγματικοτητα

Read more: Go to TOP and Bottom