Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η άγνωστη ζωή του Ριχάρδου πριν γίνει ο βασιλιάς του χρυσού

Η ζωή του Ριχάρδου - Δημήτριου Μυλωνά πριν μπει στα σπίτια μας μέσα από τις ατελείωτες διαφημίσεις για τα ενεχυροδανειστήρια και τον χρυσό

Γράφει ο Κωστής Χριστοδούλου

Ο Ριχάρδος, βασιλιάς του χρυσού και των ενεχυροδανειστηρίων βρίσκεται για τρίτη – τουλάχιστον – φορά στην δαγκάνα του νόμου και από ότι
δείχνουν αυτή την φορά δεν θα καταφέρει να ξεφύγει καθώς το κατηγορητήριο είναι βαρύ και η υπόθεση πολύ καλά “δεμένη”.

Ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες του όνομα, μπήκε στην ζωή μας την τελευταία οκταετία και είναι και αυτός ένα από τα αρνητικά φαινόμενα της κρίσης και της ύφεσης.

Η δραστηριοποίηση του στον τομέα των ενεχυροδανειστηρίων έγινε στοχευμένα, δυναμικά και επώνυμα με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει από τα εκατοντάδες “αγοράζω χρυσό” που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια στις αρχές της δεκαετίας.

Ξεκίνησε δειλά την προβολή του σε κανάλια χαμηλής τηλεθέασης, πέρασε στις “φθηνές ζώνες” μεγάλων καναλιών και όσο μεγάλωνε επεκτείνονταν και αυξάνονταν τα έσοδα του πέρασε στις prime time ζώνες ακόμη και στην προβολή μέσω εκπομπών όπως το πολύ πρόσφατο παράδειγμα πιο κάτω.


Η πρώτη φορά που του πέρασαν χειροπέδες ήταν τον Ιούλιο του 2014 όταν του ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση παράνομων εσόδων. Τον Μάιο του 2015, λίγους μήνες δηλαδή αργότερα, σε έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας σε κεντρικό του κατάστημα διαπιστώθηκε ότι μετά από συναλλαγή 500 ευρώ οι πελάτες δεν παρέλαβαν τα παραστατικά που έπρεπε.

Η ζωή πριν τον χρυσό

Ο Ριχάρδος γεννήθηκε το 1967, από Έλληνα πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα. Σε αυτή την ρίζα φέρεται να χρωστάει και το όνομα Ριχάρδος. Σύμφωνα με πληροφορίες, που είχε εκμυστηρευθεί ο ίδιος, οι γονείς του χώρισαν και αυτός μεγάλωσε με τον πατέρα του. Ο τελευταίος διατηρούσε μεγάλη έκθεση επίπλων.
O Ριχάρδος σε παιδική ηλικία. Από ανάρτηση του στο Facebook

Η επιχείρηση με τα έπιπλα έπεσε έξω και πατέρας και γιός βρέθηκαν να γυρίζουν τους δρόμους του κέντρου με ένα καροτσάκι με βιβλία. Η πρώτη επαφή με τον χώρο των κοσμημάτων ήρθε όταν ασχολήθηκε με το εμπόριο ημιπολύτιμων λίθων που εισήγαγε από την πατρίδα της μητέρας του, την Βραζιλία.

Η πώληση γινόταν από το πρώτο κατάστημα που διέθετε στην Αγίου Μελετίου. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και σύντομα επεκτάθηκε και με δεύτερο κατάστημα στην οδό Πατησίων. Πριν ακόμη γίνει η μαζική επέκταση και η στροφή των καταστημάτων σε ενεχυροδανειστήρια είχε ήδη δημιουργήσει την βίλα στην Ανάβυσσο όπου πραγματοποιούσε τις τηλεοπτικές συνδέσεις το τελευταίο διάστημα.
https://www.news247.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απο νωρις ο Ριχαρδοα βουτηγμενος στον υποκοσμο την παρανομια Λερα του κερατα
Μονο ο αλλος ο αλητης του ποδοσφαιρου αυτος που τον υπερασπιζεται τωρα επιμενει
οτι εχει καθαρο ποινικο μητρωο και πως κακως κατηγορειται
Οποιος παιρνει για την υπερασπιση του τον Κουγια αυτο και μονο επρεπε να αποτελει
τεκμηριο ενοχης

Read more: Go to TOP and Bottom