Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Πληροφορίες για αλλαγή αρχηγού σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική μετά από δύο εβδομάδες!


Σύμφωνα με πληροφορίες στη θέση τους θα τοποθετηθούν οι σημερινοί υπαρχηγοί των δύο σωμάτων σε μια κίνηση περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα και κατευνασμού της κοινής γνώμης, καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αλλάζει.

Εξελίξεις αναμένονται μετά από έκτακτο ΚΥΣΕΑ,ακόμα και εντός της ημέρας,για αλλαγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής δύο εβδομάδες μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι σε εξέλιξη αλεπάλληλες συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις της κυβέρνησης υπό την πίεση της λαϊκής κατακραυγής για τους 90 νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να αποφασίζεται η αντικατάσταση των αρχηγών των δύο σωμάτων με τους υπαρχηγούς τους σε μια κίνηση περισσότερο πολιτικού χαρακτήρα και κατευνασμού της κοινής γνώμης,καθώς ο επιχειρησιακός σχεδιασμός δεν φαίνεται να αλλάζει.

Να θυμίσουμε ότι οι «καρατομήσεις» έρχονται λίγο μετά την καθυστερημένη κατά 11 ημέρες παραίτηση Τόσκα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική την 23η Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom