Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Φωτορεπορτάζ από την Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο


Με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην Πάρο η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ιερό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.

Παρουσία πλήθους κόσμου,των εκκλησιαστικών και τοπικών αρχών,βουλευτών του νομού Κυκλάδων,του Παναγιώτη Κουρουμπλή εκ μέρους της Κυβέρνησης,της μπάντας του λιμενικού,τουπολεμικού ναυτικού κλπ ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας στην Παροικία,πραγματοποιήθηκε δέηση στο λιμάνι και περιφορά της στην παραλία και επιστροφή στο ναό μέσα από τα σοκάκια της πόλης.

Ο λαμπρός εορτασμός θα ολοκληρωθεί το βράδυ στις 21:00  στην παραλία της Παροικίας μ' ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα "Νάουσα Πάρου".

Στις 21:45 θα γίνει η καθιερωμένη, γιορταστική ρίψη βεγγαλικών και στις 22:00 οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παροικία θα ολοκληρωθούν με ένα παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Χατζόπουλου.

Δείτε φωτο μέσα από τον Ιερό Ναό της Εκατονταπυλιανής την ώρα του Αρχιερατικού Συλλείτουργου,από τη Δέηση στο λιμάνι και από την λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας στην παραλία και στα σοκάκια της Παροικιάς.


Στο δεύτερο και στο τρίτο βίντεο γίνεται δέηση για τις ψυχές των συνανθρώπων μας που κάηκαν στο Μάτι Αττικής,αλλά και γι' αυτούς που νοσηλεύονται.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom