Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Θύελλα για τις καρατομήσεις των αρχηγών Πυροσβεστικής και Αστυνομίας - «Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο»! λέει η Ν.Δ.


Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης ευχαριστεί και η ΝΔ "πυροβολεί"...

Το απόγευμα της Κυριακής συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο αποφάσισε την καρατόμηση των αρχηγών Πυροσβεστικής και Αστυνομίας. Οι δύο πρώην αρχηγοί φέρονται να είχαν ενημερωθεί, πριν από την συνεδρίαση, από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έχει αναλάβει πλέον και το χαρτοφυλάκιο της προστασίας του Πολίτη, μετά την παραίτηση Τόσκα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Τσουβάλα Κωνσταντίνο και στον απερχόμενο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Τερζούδη Σωτήριο «για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην Πολιτεία και την προσήλωσή τους στο υπηρεσιακό καθήκον τους».

Η αντίδραση της ΝΔ
«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Όσο και αν επιχειρεί ο Πρωθυπουργός μέσα στην ταραχή του να διασωθεί απομακρύνοντας τους επικεφαλής της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, οι Έλληνες ξέρουν ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση του βρίσκονται σε αποδρομή», είναι το σχόλιο της ΝΔ για τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.

«Φεύγοντας τακτοποιεί τους εναπομείναντες δικούς του ανθρώπους, επιλέγοντας με κομματικά κριτήρια την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χριστοφιλοπούλου για τις καρατομήσεις των αρχηγών
«Πριν λίγες μέρες για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έφταιγε κανείς για την τραγωδία. Όλα τα είχαν κάνει τέλεια. Τώρα υπό την λαϊκή κατακραυγή φταίνε ο Τόσκας, ο Καπάκης και οι αρχηγοί των Σωμάτων» αναφέρει σε ανακοίνωση η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου για να προσθέσει: «Εις μάτην όμως νομίζουν ότι έτσι θα απαλλάξουν από τις ευθύνες τους τον κ. Τσίπρα και την ανίκανη Κυβέρνησή του. Έχουν τελειώσει. Απομένει η τυπική πράξη με την καταδίκη των πολιτών στις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom