Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Διπλό θρίλερ στην Ξάνθη: Μία δολοφονία και μία αυτοκτονία - Οι δύο άνδρες ήταν κουμπάροι! (βίντεο)


Η δολοφονία ασφαλιστή και η αυτοκτονία επιχειρηματία φέρονται να συνδέονται - Ο 55χρονος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης (07.08.2018) - Τον σκότωσαν μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της πόλης - Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστή η αυτοκτονία του 54χρονου επιχειρηματία.



Νέα τροπή παίρνουν οι υποθέσεις της δολοφονίας ασφαλιστή και της αυτοκτονίας επιχειρηματία στην Ξάνθη. Οι υποθέσεις αυτές φέρονται να σχετίζονται, καθώς οι δύο άνδρες ήταν κουμπάροι, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
Ερευνώνται εξονυχιστικά μαρτυρίες για τις διαδρομές των δύο προσώπων από το πρωί της Τρίτης, οπτικό υλικό, μαρτυρίες και έγγραφα.
Από νωρίς το πρωί στην Ξάνθη βρέθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη που ερεύνησε τόσο το σκηνικό της ανθρωποκτονίας, στο γραφείο του ασφαλιστή, όσο και στο χώρο που αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας.

Η δολοφονία του ασφαλιστή

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.
Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

Η αυτοκτονία λίγες ώρες μετά

Στις 22:30 της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας. Αρχικά η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια και στη συνέχεια εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε τέλος στη ζωή του.
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον είχε αναζητήσει η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Ο γνωστος επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προερχόταν από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.
Με πληροφορίες από ALPHA, xanthi2,https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom