Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Συναγερμός και... τρέλα στο αεροδρόμιο του Σιάτλ! - Έκλεψε αεροπλάνο και το… «έριξε»! (βίντεο)


Ένας άντρας εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία μπήκε σε αεροπλάνο και το απογείωσε χωρίς άδεια προκαλώντας τον πανικό - Το αεροσκάφος λίγο αργότερα συνετρίβη ενώ ο 29χρονος "πιλότος" είναι νεκρός - Οι Αρχές
ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα - Δείτε καρέ - καρέ την "τρελή πτήση" του αεροπλάνου

Εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία απογείωσε χωρίς άδεια την Παρασκευή (10.08.2018) το βράδυ (τοπική ώρα) ένα αεροπλάνο από το διεθνές αεροδρόμιο Σιάτλ – Τακόμα! Λίφο αργότερα το αεροπλάνο συνετρίβη στο νότιο Πάτζετ Σάουντ, τη λωρίδα της θάλασσας που βρέχει το Σιάτλ.

Στο αεροπλάνο δεν υπήρχαν επιβάτες και η λειτουργία του αεροδρομίου έχει αποκατασταθεί, αναφέρεται στην ανακοίνωση του αεροδρομίου στο Twitter.

Δεν υπάρχει ένδειξη πως επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πιρς, ο Πολ Πάστορ.
Ο Πάστορ πρόσθεσε πως ο πιλότος φαίνεται πως έδρασε μόνος του και πιθανόν σκοτώθηκε κατά τη συντριβή. Διευκρίνισε πως πρόκειται για έναν 29χρονο που πιστεύεται ότι ήταν μηχανικός αεροπλάνων και ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις.
Η αεροπορική εταιρεία Alaska Airlines ανακοίνωσε πως απογειώθηκε χωρίς άδεια ένα αεροπλάνο Q400 της αεροπορικής εταιρείας Horizon Air.

«Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις τις έχουμε», ανέφερε στο Twitter.
Δύο στρατιωτικά F-15 καταδίωξαν το αεροπλάνο, όμως δεν ενέχονται στη συντριβή, ανέφερε ο ενημερωτικός ραδιοσταθμός του Σιάτλ KIRO7.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom