Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Νάξος: Με απίστευτο τσαμπουκά εξωλέμβιος σκάφους με τουρκική σημαία μπούκαρε ανάμεσα στους λουόμενους


Ο απίστευτος τσαμπουκάς με τον οποίο συμπεριφέρονται κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) επισκέπτες των νησιών, αψηφώντας τον κίνδυνο που προκαλούν σε ανθρώπους που αμέριμνοι κάνουν το μπάνιο τους, εκπλήσσει, αλλά και
εξοργίζει δικαιολογημένα τους πολίτες, όπως συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι 3 Αυγούστου στην παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο! 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που εξωλέμβιος εισήλθε σε κολυμβητική περιοχή, η οποία προσδιορίζεται με τις σημαδούρες που έχει τοποθετήσει το Λιμεναρχείο Νάξου κατά μήκος της παραλίας, γιατί επιβάτες ιδιωτικού σκάφους ήθελαν να γευματίσουν σε παραλιακό εστιατόριο, αψηφώντας τόσο τις υποδείξεις της ναυαγοσώστριας όσο και των εξοργισμένων λουόμενων...

Η εξωλέμβιος του λευκού σκάφους της φωτογραφίας αψηφώντας τους λουόμενους βγήκε στην παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Μόλις η εξωλέμβιος σκάφους με τουρκική σημαία, εισήλθε στην κολυμβητική περιοχή του Αγίου Προκοπίου κοντά στο εκκλησάκι, η ναυαγοσώστρια έσπευσε και ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του μηχανοκίνητου σκάφους από την κολυμβητική περιοχή.

Παρά τις επισημάνσεις και τις υποδείξεις της και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των λουομένων, η ναυαγοσώστρια ήταν αποδέκτης αναιδούς συμπεριφοράς από επιβαίνουσα στην εξωλέμβιο που ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε με περισσό θράσος, ότι θα πηγαίνουν όπου θέλουν!

Έτσι και έπραξαν! Αποβιβάστηκαν και κατευθύνθηκαν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα σε παραλιακό εστιατόριο για να γευματίσουν!

Αμέσως η ναυαγοσώστρια επικοινώνησε με τη Λιμενική Αρχή Νάξου, ενώ ενημέρωσε για το συμβάν και το συνάδελφό της που βρισκόταν στην ίδια παραλία σε άλλο σημείο.

Απαιτήθηκαν αρκετές κλήσεις από την πλευρά τους μέχρι τελικώς δυο Λιμενικοί να φτάσουν στην παραλία και να ενημερωθούν για το συμβάν από τη ναυαγοσώστρια, που τους έδωσε τις σχετικές λεπτομέρειες.


Οι Λιμενικοί κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο προς αναζήτηση των επιβατών που είχαν αποβιβαστεί από την εξωλέμβιο, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν και συνομίλησαν με τον οδηγό της.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το δεύτερο σε διάστημα λίγων ημερών καταδεικνύει ότι κάποιοι που αν και οφείλουν να γνωρίζουν τους κανόνες, τους αψηφούν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν θα δημιουργούσαν πρόβλημα εφόσον χρησιμοποιούσαν κουπιά.

Τα περιστατικά παραβίασης της κολυμβητικής περιοχής από μηχανοκίνητα σκάφη πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα αυστηρότητα από τις αρμόδιες αρχές γιατί στη χώρα μας δεν είναι λίγα τα περιστατικά τραυματισμού, αλλά και απώλειας ζωής λουομένων.

Διαβάστε επίσης:
Νάξος: Εν μέσω λουομένων βγήκαν με την εξωλέμβιο στην παραλία για "καφέ"!


Newsroom Cyclades Voice

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ενα λιντσαρισμα απο τους λουομενους θα ηταν οτι
καλυτερο για τετοια παλιοτομαρα απο τα οποια
εχει γεμισει η πατριδα μας και δεν σεβονται κανεναν
ενω θετουν σε κινδυνο τους ανθρωπους που θελουν
ησυχια και ασφαλεια οταν κανουν το μπανιο τους

Read more: Go to TOP and Bottom