Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Έκρηξη μυστήριο στον Πειραιά τα ξημερώματα - Γυαλιά καρφιά κτίριο όπου στεγάζεται δικηγορική εταιρία (φωτο & βίντεο)


Εκρηκτικό ξημέρωμα για τους κατοίκους του Πειραιά - Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στην οδό Φιλελλήνων - Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο αλλά και σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο
- Στόχος δικηγορική εταιρία που ανήκει σε πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - Η Ασφάλεια ανέλαβε την υπόθεση, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά


Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στην οδό Φιλελλήνων 10, στη συμβολή της με τη Νοταρά στον Πειραιά σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (22.08.2018). Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές στο κτίριο, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στεγάζεται μια δικηγορική εταιρία. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα είδαν ένα αυτοκίνητο να περνά από το σημείο. Σταμάτησε και ένα άτομο άφησε κάποιο αντικείμενο, πιθανότατα τον εκρηκτικό μηχανισμό ή και χειροβομβίδα. Ακολούθως, το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. 

Ακολούθησε η ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο, στο διπλανό του αλλά και σε αυτοκίνητα που είχαν παρκαρισμένα στο σημείο. 
Στο κτίριο όπου έγινε η έκρηξη, εκτός από τη δικηγορική εταιρία στεγάζεται και η ΔΟΥ Πειραιά. Η δικηγορική εταιρία που φέρεται να είναι ο στόχος της επίθεσης ανήκει σε γνωστό δικηγόρο του Πειραιά και πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Αναλαμβάνει κυρίως ναυτιλιακές υποθέσεις και διαιτησίες ναυτικού δικαίου. 
Άμεσα, ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία. Για την ώρα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom