Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τραγωδία εν εξελίξει: Ένας νεκρός στον Βουτζά - Υπάρχουν και δέκα αλλοδαποί αγνοούμενοι - Ανεξέλεγκτες φωτιές σε Μάτι και Ζούμπερι


Δεν έχει τέλος το δράμα από τις καταστροφικές φωτιές! - Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ δήλωσε πως υπάρχει κλήση για νεκρό στον Ν. Βουτζά - Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση - 25 οι τραυματίες,
τουλάχιστον έξι διασωληνωμένοι - Υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό - Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Μάτι, Άγιο Ανδρέα, Κινέτα και πολλές ακόμη περιοχές! Επιστρατεύουν αρματαγωγό για να πάρει κόσμο από το Ζούμπερι! 

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, 23.07.2018, στην Κινέτα σήμανε συναγερμό! Μια φωτιά ανεξέλεγκτη, η οποία έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της και τελικά έσβηνε στην θάλασσα! Μόλις λίγες ώρες αργότερα, νέες φωτιές έμελλαν να προκαλέσουν τον τρόμο σε χιλιάδες πολίτες!

Μάτι, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Ανδρέας, Ζούμπερι, Πεντέλη, Ν. Βουτζάς, Κόρινθος, Κάλαμος, αλλά και Χανιά, βίωσαν τον πύρινο εφιάλτη!

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ραφήνα

Σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Ράφήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, σημειώνονται εκτροπές:

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Φλέμινγκ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα (περιοχή Ραφήνας).

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίου Χριστοφόρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα (περιοχή Πικερμίου).

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (περιοχή Νέας Μάκρης)

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνας (περιοχή Νέας Μάκρης).

Στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμινγκ και Νηρέως, στην πλατεία Ραφήνας, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς Αρτέμιδα.
Συγκλονιστικές εικόνες από την Ραφήνα
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο live blogging του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom