Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Εγκλημα στο κέντρο της Αθήνας για τα μάτια μιας γυναίκας!

«Μου πειράζετε τη γυναίκα, θα σας δείξω...»

του Παναγιώτη Σπυρόπουλου
Έγκλημα για τα μάτια μιας γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας! 
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, από τα πυρά του άνδρα που αρνιόταν τον έρωτά του. 

Ο δράστης, πιθανόν Ιρακινός κουρδικής καταγωγής, σύμφωνα
με τις μαρτυρίες, φαίνεται για πολλοστή φορά να πήγε στις 10:30 χθες το πρωί στο καφενείο της οδού Ζήνωνος στην Ομόνοια, όπου παρενοχλούσε την υπάλληλο, από το Καζακστάν, ελληνικής καταγωγής.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 47χρονος συνεργάτης του, παρενέβησαν ζητώντας από τον δράστη να σταματήσει την ενοχλεί. Ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής, εξοργίστηκε λέγοντας στους δύο άνδρες: «Μου πειράζετε την γυναίκα. Περιμένετε, τώρα θα σας δείξω».

Έφυγε και επέστρεψε στις 16:30 έχοντας πλέον στην κατοχή του ένα πιστόλι. Στη θέα του όπλου οι δύο άνδρες επιχείρησαν να διαφύγουν, με τον δράστη να τους καταδιώκει και στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου να τους προφταίνει και να πυροβολεί τουλάχιστον 6-7 φορές εναντίον τους.

Ο 47χρονος τραυματίζεται σοβαρά στα πλευρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε. Ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας στα πόδια, τον 53χρονο ιδιοκτήτη, ενώ από εποστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε στο πόδι ένας 57χρονος, ο οποίος βρισκόταν για ψώνια στην περιοχή και περνούσε από την συγκεκριμένη οδό.

Ο δολοφόνος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, και της γυναίκας που παρενοχλούσε, προέκυψε ότι έμενε στην οδό Δεληγιώργη στην Πλ. Καραϊσκάκη, όπου τον αναζήτησαν οι αστυνομικοί με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από την ίδια περιοχή έγινε η προσαγωγή ενός υπόπτου, ο οποίος δεν φαίνεται να είχε σχέση με τον δράστη. Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν έξι κάλυκες από πιστόλι των 9ΜΜ. Παράλληλα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προβαίνουν σε αναζητήσεις για τον εντοπισμό του αλλοδαπού δράστη.

http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom