Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΤΩΡΑ: Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας με τρεις τραυματίες


Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι,περίπου στις 16:45,στο κέντρο της Αθήνας!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Ζήνωνος, ανάμεσα στην πλατεία Ομονοίας και την την πλατεία Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

update:
Τουλάχιστον 10 κάλυκες συνέλεξαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο όπου λίγο νωρίτερα σημειώθηκαν πυροβολισμοί, στη συμβολή της Ζήνωνος με την Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης, ο οποίος διέφυγε πεζός, ήταν εκτός ελέγχου και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα,αν και ο ένας από τους τραυματίες φέρεται να είναι σοβαρά.

Στη προσαγωγή ενός ατόμου προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη συμβολή της Ζήνωνος με την Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο προσαχθείς φέρεται να βρισκόταν μαζί με τον δράστη που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τρία άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό.Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν αμέσως στο σημείο μετά τους πυροβολισμούς και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περιοχή είναι πιάτσα τοξικομανών, όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

update:
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ο οποίος είναι Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής, το πρωί επισκέφθηκε ένα κατάστημα με ρούχα στην οδό Ζήνωνος. Εκεί, για άγνωστους λόγους, διαπληκτίστηκε έντονα με την πωλήτρια, η οποία κατάγεται από την Αλβανία. Εκείνη ενημέρωσε με τη σειρά της, έναν φίλο της, ο οποίος έφτασε στο κατάστημα μαζί με έναν γνωστό του και ζήτησε τον λόγο από τον Ιρακινό.

Στη συνέχεια επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Ιρακινό, να αποχωρεί από το μαγαζί.

Λίγο αργότερα ο δράστης επέστρεψε, και πυροβόλησε τον φίλο της πωλήτριας στην κοιλιά τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, τραυματίστηκαν και δύο περαστικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom