Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Εμπλέκεται στη δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία ο σωματοφύλακάς του;

Οι περίεργες κινήσεις που τον έβαλαν στο “μάτι” της αστυνομίας

Τον προσωπικό φρουρό του άγρια δολοφονημένου Κύπριου επιχειρηματία Φ. Καλοψιδιώτη, ανακρίνει τα τελευταία 24ωρα η κυπριακή Αστυνομία, καθώς υπάρχουν στοιχεία που τον μπλέκουν με την μαφιόζικη εκτέλεση του εργοδότη του, που σημειώθηκε στης 23 Ιουνίου στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Ο 42χρονος Σέρβος Loy Dejam, είχε προσληφθεί στην φρουρά του γνωστού επιχειρηματία πριν από λίγους μήνες, συστημένος μάλιστα από φίλο του Καλοψιδιώτη. Ο ίδιος είναι αθλητής πολεμικών τεχνών, ενώ έχει δώσει και στην Ελλάδα αγώνες και μάλιστα στο Παγκράτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την κυπριακή Αστυνομία, ο 42χρονος το βράδυ της δολοφονίας του εργοδότη του, κάθονταν στο διπλανό τραπέζι, μαζί με τους υπόλοιπους ένοπλους σωματοφύλακες του επιχειρηματία.

Ο Φ. Καλοψιδιώτης έτρωγε στο διπλανό τραπέζι με την παρέα του και συγκεκριμένα με δυο αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι μάλιστα οπλοφορούσαν.

Οι Κύπριοι αστυνομικοί που ερευνούν τον “κύκλο αίματος” που στοίχειωσε τα τελευταία 20 χρόνια την οικογένεια Καλοψιδιώτη – στο διάστημα αυτό δολοφονήθηκαν ο αδελφός του επιχειρηματία, ο πατέρας του και τέλος ο ίδιος – έχουν στοιχεία στα χέρια τους που εμπλέκουν τον 42χρονο θηριώδη Σέρβο με την δολοφονία, καθώς λίγη ώρα πριν εισβάλουν οι Αλβανοί εκτελεστές στο ρεστοράν και “γαζώσουν” τον επιχειρηματία και την παρέα του, ο Loy μιλούσε στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σε αυτό το επίμαχο τηλεφώνημα ο θηριώδης Σέρβος φέρεται να είπε στον άγνωστο συνομιλητή του: “...έλα...ναι εδώ είμαστε...έχουμε κάτσει στο τραπέζι”.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, το ίδιο πρόσωπο έστελνε συνεχώς μηνύματα σε άγνωστο μέχρι στιγμής παραλήπτη. Λίγα λεπτά πριν οι Αλβανοί οπλοφόροι εισβάλουν στο ρεστοράν, ο Loy είπε στους υπόλοιπους συναδέλφους του πως πάει στην τουαλέτα.

Με το που σηκώθηκε από το τραπέζι και μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος, εισέβαλαν στην αυλή του ρεστοράν οι δυο οπλοφόροι και άρχισαν με τα Καλάσνικοφ να “γαζώνουν” το τραπέζι του Φάνου Καλοψιδιώτη, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο επιχειρηματίας, ο ένας αστυνομικός που υπηρετούσε στην Κυπριακή ΚΥΠ και η σύζυγος του.

Αφού το μακελειό έλαβε τέλος και οι φρουροί του επιχειρηματία είχαν καταφέρει να σκοτώσουν τον έναν από τους εκτελεστές, εμφανίστηκε στην αυλή περπατώντας ψύχραιμα ο Σέρβος σωματοφύλακας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε “που στο καλό ήσουνα έγινε μακελειό εδώ;”, απήντησε στους συναδέλφους του πως μιλούσε στο κινητό του με μια κοπέλα.

Ήδη η κυπριακή Αστυνομία έχει ζητήσει άρση απορρήτου για την τηλεφωνική σύνδεση του Σέρβου σωματοφύλακα, ενώ παράλληλα ψάχνει τα στοιχεία του ανθρώπου που συνέστησε στο Καλοψιδιώτη να προσλάβει στην φρουρά του των θηριώδη Σέρβο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom