Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κάνε κι εσύ ένα κόμμα,μπορείς! Κι έτσι ο Φαήλος ίδρυσε τη.... "Ν.Δ."


Παλιά,πολύ παλιά όμως,λέγαμε φύτεψε και συ ένα δέντρο,μπορείς!

Τώρα στη μόδα είναι η ίδρυση κομμάτων.Κάθε πικραμένος,κάθε απογοητευμένος,ο πάσα ένας που κατέβηκε ή τον κατέβασαν από το τρένο,αυτός που βγήκε ή τον έβγαλαν από το μαντρί,ο καθένας τέλος πάντων που νομίζει ότι μπορεί ν' αλλάξει την κατάσταση σ' αυτή τη χώρα πάει στον Αρειο Πάγο και καταθέτει μία αίτηση.

Κι επειδή συνήθως οι αιτούντες δεν έχουν κώλυμα ως προς το "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι" αυτομάτως χρίζονται αρχηγοί κόμματος,ανεξάρτητα αν μετά τις εκλογές δεν βρουν ούτε την ψήφο τους,διότι,όπως έλεγε ο μακαρίτης ο Αβέρωφ "έξω από το μαντρί σε τρώνε οι λύκοι"!

Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά του Φαήλου Κρανιδιώτη (προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μέχρι τα μέσα Μαρτίου) ν' ανέβει τα σκαλιά του Αρείου Πάγου,όπου όλως τυχαία βρέθηκαν φωτογράφοι και αποθανάτισαν την ιστορική στιγμή.

Το κόμμα του θα ονομάζεται «Νέα Δεξιά» (άρα Ν.Δ.,τυχαίο;) !

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα στελέχη του και ποιοι θα συμμετάσχουν στο δεύτερο νέο κόμμα που δημιουργείται δεξιά της άλλης Ν.Δ.,προηγήθηκαν οι Καρατζαφέρης - Μπαλτάκος με την "Εθνική Ενότητα"

Πριν τρεις ημέρες ο Φαήλος  έγραφε στο Facebook:
ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ.
Η Δεξιά δεν μπορεί να είναι μόνο κατ' όνομα ή με συνθετικά που την ακυρώνουν.
Η Δεξιά δεν ειναι γονική παροχή κανενός, ούτε την έχει χρεωθεί με 108 μια ψευτοαριστοκρατία.
Η Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής κι εγγυητής της Ελευθερίας.
Η Δεξιά δεν μπορεί να ειναι δειλή και κακέκτυπο σοσιαλδημοκρατίας.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κρανιδιώτης πρόσφατα διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του τα 'σουρε, γιατί ζήτησε την εκτέλεση του Γιάννη Μουζάλα.

Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β' Πειραιά, αλλά απέτυχε να εκλεγεί, λαμβάνοντας 1.867 σταυρούς. Επίσης, ήταν υποψήφιος και στις δύο εκλογικές διαδικασίες του 2015, και πάλι όμως, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Επίσης το 2014 παραιτήθηκε μόνος του από υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ.,μετά από θύελλα αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom