Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΤΩΡΑ: Τραγωδία στην Κινέττα με δύο νεκρούς - Καραμπόλα με τρεις νταλίκες κι ένα Ι.Χ. - Κλειστά και τα δύο ρεύματα της Ε.Ο. (φωτο & βίντεο)


Σοβαρό τροχαίο με τρεις νταλίκες κι ένα Ι.Χ.,που καταπλακώθηκε,σημειώθηκε στο ύψους του Πανοράματος Κινέττας. Η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου.

Οι τρεις νταλίκες μετέφεραν εμφιαλωμένα κρασιά και κατευθύνονταν προς την Κόρινθο. Η μία νταλίκα “δίπλωσε” πάνω στο στηθαίο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πλάκωσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi.

Οι δύο επιβάτες απεγκλωβίστηκαν, ύστερα από δραματικές προσπάθειες και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με πολύ σοβαρά τραύματα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι νεκροί.


Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος όμως είναι ελαφρά τραυματισμένος και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η Εθνική οδός έχει γεμίσει με παλέτες εμφιαλωμένων κρασιών και αυτήν την ώρα γίνεται εκτροπή αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα.

Δύναμη της τροχαίας είναι επί ποδός, μαζί με αξιωματικούς, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο μετά τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Ένα φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, στο οποίο εμπλέκονται τρεις νταλίκες και ένα αυτοκίνητο, σημειώθηκε το απόγευμα στην Εθνική οδό, στο ύψος της Κινέτας.
Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σπάζοντας το διαχωριστικό στηθαίο και αυτοκίνητο έπεσε πάνω της. Ακόμη βέβαια, δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του τροχαίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί και δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρονται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.
dsrft.jpg
Αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.
Οι εικόνες από το τροχαίο είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.
072395f6e5fd582895cb401f7d096651_XL.jpg


Πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.
eswrwe.jpg
Συγκλονιστικές φωτο από το σημείο στο korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom