Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Βασίλης ο… Κρητικάρχης! - Δείτε την παλαιοπολιτικάντικη τακτική του, ενόψει εκλογών!


Τις γνωστές, παλιές, εποχές, του «κατόπιν ενεργειών μου» (άραγε, είναι απλά παλιές εποχές;) θυμίζει ο υφυπουργός ανεργίας της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, Ηρακλειώτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Προετοιμαζόμενος προφανώς για τις πολύ δύσκολες, για τον ίδιο, εκλογές, συγκεντρώνει τις αποφάσεις διαφόρων υπουργείων οι οποίες αφορούν σε χρηματοδοτήσεις φορέων κλπ, και τις ανακοινώνει ξανά ο ίδιος!

Χθες, για παράδειγμα, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση (ονομάζοντάς την… άτυπη ενημέρωση!) με την οποία κάνει ενημέρωση για τα χρήματα που αποφασίστηκε να δοθούν, από άλλο υπουργείο, σε 3 τοπικούς φορείς.

Τί προσδοκά; Τα μέσα ενημέρωση θα δημοσιεύουν, ο κόσμος θα διαβάζει και… θα χειροκροτεί! Κι όταν έλθει η ώρα- ευελπιστεί- θα θυμάται!

Διαβάστε:
«Υπεγράφησαν σήμερα οι αποφάσεις για 3 επιχορηγήσεις που αφορούν το Ηράκλειο
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπέγραψε τις αποφάσεις για τις παρακάτω επιχορηγήσεις:
  1. Συντήρηση και αποκατάσταση καθολικού Ιεράς Μονής Παληανής, Βενεράτο Ηρακλείου ύψους 15.500 ευρώ
  2. Επανέκθεση κειμηλίων επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Αγία Αικατερίνη ευρώ Σιναιτών Ηρακλείου ύψους 250.000 ευρώ.
  3. Αποκατάσταση παραδοσιακού νερόμυλου στην Άνω Βιάννο και παραπλεύρου κτιρίου πρώην Δημαρχείου Βιάννου με μετατροπή του σε δημοτική βιβλιοθήκη ύψους 20.000 ευρώ».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη, και μάλλον όσο πάμε προς τις εκλογές, ούτε η τελευταία φορά που κάνει κάτι ανάλογο…
http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom