Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μπράβοι ante portas...,αλλά και στην εξουσία


Βαρυσήμαντο πρωτοσέλιδο άρθρο του εκδότη της Ελευθεροτυπίας,κυρίου Χάρη Οικονομόπουλου,μπούσουλας προς νέους και παλαιούς ψηφοφόρους!

Θα συμφωνούσαμε απόλυτα αν στις εγκληματικές οργανώσεις συμπεριελάμβανε και τα συγκυβερνώντα κόμματα του "συνταγματικού τόξου".
Ως νομικός ο ίδιος κύριε Οικονομόπουλε δεν μπορεί να μην διαπιστώσατε την ολοσχερή καταστρατήγηση του Συντάγματος και κάθε έννοιας δικαίου.

Μόνο την καθημερινή ειδησεογραφία αν παρακολουθούσατε θα βλέπατε πόσες αποφάσεις της εξουσίας κρίθηκαν αντισυνταγματικές από τη Δικαιοσύνη.

Μόλις προχτές στην εφημερίδα σας δημοσιεύσατε τεράστια έρευνα για τις 17 Αυτοκτονίες των μικροομολογιούχων,που ληστεύθηκαν από το ίδιο τους το κράτος,συνυπολογίστε και τις χιλιάδες ακόμα πολιτών που βρέθηκαν σε απόγνωση και πέστε μας ποιοι τους σκότωσαν.

Την ίδια ώρα  απαλλάσσουν της φορολογίας τους τζογαδόρους των Ελληνικών ομολόγων!

Την τελευταία εβδομάδα λειτουργίας της βουλής πέρασαν του κόσμου τις ντροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια προς εξυπηρέτηση ημετέρων ,κι αυτό είναι γραμμένο στην εφημερίδα σας!

Τι ν' αρχίσουμε τώρα να απαριθμούμε κύριε Οικονομόπουλε;Τα εκατομμύρια των ανέργων,την εξαθλίωση της Υγείας,το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,το κλείσιμο των σχολείων,το κύμα μετανάστευσης που ξεκίνησε πάλι στην Ελλάδα μετά από μισό αιώνα;Τι;τι;τι;τι;

Τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων;τα παιδιά που πεινάνε;τι; ή μήπως αυτά δεν είναι εγκλήματα;

Μ' ένα "είθε..." στο τέλος του κειμένου σας δεν το σώζετε κύριε.

Αφήστε τον κόσμο ελεύθερο,χωρίς προτροπές και παρωπίδες να πάει να ρίξει:Φούμο σ' όλους τους λεχρίτες,δολοφόνους,απατεώνες,νταβατζήδες κι εκβιαστές της εξουσίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom