Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Τι μετριοφροσύνη Θεέ μου! - Γ. Κουμουτσάκος:"Εχω τεχνογνωσία!... η υποψηφιότητά μου είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία"!!! (βίντεο)

"Είμαι δημιουργικός άνθρωπος,παίζω μπάλα και στ' αλώνια και στα σαλόνια"!!!
Δεν το ξέραμε το παλικάρι,ο Καμπουράκης όμως φαίνεται να το ξέρει καλά αφού το αποκαλεί σκέτο Γιώργο.Εχει σχέδια πάντως και δεν έχει... αντιπάλους,είναι δρομέας,τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε μέχρι τις εκλογές...
ΔΑΔΑ=δουλειές,ανάπτυξη,διαφάνεια,αλληλεγγύη!!!!!!

Το άκρον άωτον της μετριοφροσύνης είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ και νυν ευρωβουλευτής,Γιώργος Κουμουτσάκος.Ακούστε στα πρώτα λεπτά του πρώτου βίντεο πως πλέκει το εγκώμιο του εαυτού του!Αυτός κι ο Λουδοβίκος....

Στη συνέχεια βέβαια επιτέθηκε κατά μέτωπο στο Σγουρό...
Τι διάολο πολιτικάντης θα ήταν αν δεν το 'κανε.


Σκληρή κριτική στον Γιάννη Σγουρό ασκεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Κουμουτσάκος θεωρεί πως το πλεόνασμα που έχει να επιδείξει ο κ. Σγουρός είναι ένα πλεόνασμα αδράνειας και απραξίας ενώ χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Αττικής ως «υποψηφιότητα του κατεστημένου».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι η επιλογή του να μην παραιτηθεί από ευρωβουλευτής υπαγορεύεται τόσο από την λήξη της θητείας του τον Μάιο όσο και από τον αγώνα που δίνει στο ευρωκοινοβούλιο ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για να μην περάσει ο κανονισμός για τα λιμάνια που αφορά και τα λιμάνια της Αττικής.

Τέλος, σημείωσε πως η εμπειρία του από την Ευρωβουλή μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της μεγαλύτερης απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων για τα μεγάλα έργα στην περιφέρεια της Αττικής.

Δείτε τα βίντεο του Mega:




Αντε και καλό φούμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom