Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ανοιχτή επιστολή στην κυρία Πόπη Παπανδρέου


Σεβαστή κυρία εισαγγελεύ,

Θυμηθείτε ότι το πάλαι ποτέ διαλάμψαν συγκρότημα Λαμπράκη – νυν συγκρότημα Ψυχάρη – έχει δύο σημαντικές ομοιότητες με μυθικές φυσιογνωμίες:

Μοιάζει με τον Μίδα, μόνο που ότι πιάνει γίνεται από χρυσός, κάρβουνο

Μοιάζει με την ομηρική Κίρκη, που μετέτρεπε τους ήρωες σε συμπαθή τετράποδα.

Θυμηθείτε απλώς ότι τον κύριο Διώτη τον παρουσίαζε “τσολιαδάκι” και σε ποιά κατάσταση βρίσκεται σήμερα.

Κατόπιν τούτου, μην υποκυψετε στις σειρήνες του συγκροτήματος που σήμερα φτιάχνουν την αγιογραφία σας. Αυτή η αγιογραφία, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζετε στην αρχή της καριέρας σας.

Αν θέλετε να μείνετε στην ιστορία, ακολουθήστε τον δρόμο των ηρωϊκών εισαγγελέων του κλάδου σας, Μουζακίτη και Πεπόνη. Για να σώσετε και την τιμή της πατρίδας και την τιμή του κλάδου σας.

Και ο νοών, νοείτο.
http://olympia.gr/

2 σχόλια:

bbkm είπε...

Ο Κολοκοτρωνης που απελευθερωσε την Ελλαδα και μετα δικαστικε γιατι αυτοι ειμαστε οι Ελληνες..
ειχε πει¨Ο θεος να σε φυλαει απο τα πισω ποδια του καλογερου και την κριση του δικαστη!Ειναι καθολου ευχαριστω το οτι ο λαος αποθεωνει μια ακομα φορα καποιον που δεν κανει τη δουλεια..καποιον που δεν ασχολειτε με τα 50 δις αλλα με τα 100 εκατ γιατι δεν τολμαει αλλα θελει να κανει σουσουρο και καριερα και φυσικα το μονο που πετυχαινει ενα να μπερδευει το λαο για να νομιζει οτι εχει κρατος και φυσικα να διωξει τους επιχειρηματιες απο την Ελλαδα και να μην μπορει ο κοσμος να βρει δουλεια.Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

H καποτε σοβαρη εφημεριδα ξεχασε τα βασικα και οχι μονο κανει γλυκες γιατι θα εχει τουσ λογους της αλλα μαλλον εχει ρεσιταλ ασυναρτησιας..
Λεει για καποιο ποδοσφαιρο που τελικα δεν οδηγησε καπου και ασχολιοταν ο κοσμακης λεει για καποιο Ακη πο την πληρωσε μονος για αλλους εκατο και φυσικα τα λεφτα που το πηραν πηγαν στους υπολοιπους,λεει για καποιο Φιλιππιδη που εδινε δανεια 100 εκατ σε εταιριες με τζιρο 2 δις και λεει
για καποια εισαγγελλεα που κανει καριερα με τον να μην ασχολειται με το οτι στη χωρα της εηει καταπατηθει το Συνταγμα.Ωραια...πολλαν ωραιαν

Read more: Go to TOP and Bottom