Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική μας - Live Ελλάδα - Ρουμανία


Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου οραματίζεται την 3η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμανίας σε αγώνες μπαράζ,αφού τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της αν και ισοβάθμισε με την πρώτη Βοσνία.

Απόψε στις 21.45 (LIVE από το MEGA ) στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης,ώστε να πάει χωρίς άγχος στη Ρουμανία για τον επαναληπτικό.

Και πάλι το 2009 η Εθνική Ελλάδος είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, αφού χρειάστηκε τα μπαράζ για να περάσει στο Μουντιάλ. Τότε τα είχε καταφέρει με το... χρυσό γκολ του Σαλπιγγίδη στην Ουκρανία και είχε αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα κόντρα στην Ρουμανία. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είναι κομβικό και οι παίκτες του Σάντος θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν και να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερες φορές για να πάρουν το προβάδισμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Τζιόλη, Μανιάτη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου. Θέση διεκδικεί ο Καραγκούνης

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA (πατήστε επάνω), επίσης τα παρακάτω λινκς υπόσχονται live μετάδοση.

ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ  - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom