Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα - Ρουμανία 3-1 και προβάδισμα για Μουντιάλ (βίντεο με τα γκολ)


Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποιώντας θαυμάσια εμφάνιση στον πρώτο αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας νίκησε με 3-1 τη Ρουμανία στο γήπεδο Καραϊσκάκη,όπου δεν έπεφτε καρφίτσα κι έχει το πάνω χέρι πλέον για την πρόκριση! 

Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό,αλλά ήταν πολύ γρήγορο και δυνατό,είχε συνεχώς φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες,πολλά φάουλ, με τους Ρουμάνους να υπερτερούν στο κέντρο (στο πρώτο ημίχρονο) και τους Ελληνες να υπερέχουν στην επίθεση.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά την ερχόμενη Τρίτη στο Βουκουρέστι

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα μπήκαν ήδη τρία γκολ!
Προηγήθηκε η εθνική μας στο 14' με εξαιρετικό πλασέ του Μήτρογλου,μετά από μπαλιά του Σαλπιγγίδη που τον έβγαλε μόνο του με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα.
Πολύ γρήγορα,στο 19',οι Ρουμάνοι ανταπέδωσαν με κεφαλιά του Στάνκου που έπιασε στον ύπνο την Ελληνική άμυνα σε χτύπημα κόρνερ.
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό ένα λεπτό μετά...στο 20 ο Σαμαράς έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Τοροσίδη,αυτός σέντραρε παράλληλα προς την εστία Ρουμάνων η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Σαλπιγίδης με προβολή έγραψε το 2-1.
Κατάμεστο το γήπεδο Καραϊσκάκη

Χωρίς αλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Ελλάδα πιο δυνατή και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και με διαφορά στα γκολ.

Ετσι στο 66' άλλο ένα εξαιρετικό γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου έφερε την πρόκριση για το Μουντιάλ πιο κοντά!Αμέσως μετά στο 69' ο Κατσουράνης θα μπορούσε να σφραγίσει το εισιτήριο,αλλά... έπιασε αέρα.Επίσης στο 71' και πάλι ο Μήτρογλου επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι και δεν του βγήκε.

Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λάζαρ,σε μόλις 15 λεπτά παιχνιδιού.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Τζιόλης, Κατσουράνης(86' Σάμαρης), Μανιάτης(77' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου(79' Γκέκας).

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Λόμποντ, Ματέλ, Ρατ, Μπουρσεάνου(74' Λάζαρ), Γκάρντος, Τανάσε, Μαρικά, Τόρζε(74' Γκροζάν), Γκοιάν, Στάνκου, Κότσις

Βίντεο με τα γκολ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom