Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Άδωνις: "Πιάστηκαν στα πράσα συνδικαλιστές με φακελάκια"!

Δημοσιεύουμε την είδηση,αλλά περιμένουμε να τον ακούσουμε να λέει ονόματα και να προσκομίσει αποδείξεις κι όχι αοριστίες καθώς από πλευράς αστυνομίας δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση.
Πάντως αν η είδηση αληθεύει και η ΕΛ.ΑΣ. (γιατί μόνο αυτή μπορεί να κάνει συλλήψεις) την κρατάει για να κάνει το κομμάτι του ο Αδωνις στα κανάλια το βράδυ κάτι δεν πάει καλά γενικότερα σ' αυτό τον τόπο.
Ζείδωρον

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα προχωρήσει το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που εστάλη με δική του εντολή στα
κινητά των διαπιστευμένων συντακτών, η έκτακτη συνέντευξη θα δοθεί με αφορμή την επ' αυτοφώρω σύλληψη συνδικαλιστών νοσοκομείου για χρηματισμό.

Πάντως αν η πληροφορία αληθεύει θα είναι η πρώτη φορά που πιάνονται συνδικαλιστές γιατροί (πιθανότατα) στα πράσα να παίρνουν φακελάκι. Ωστόσο ο κλάδος είναι επιφυλακτικός και αναμένει όλα τα δεδομένα πριν αποφανθεί. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και νοσοκομειακών γιατρών με τον υπουργό Υγείας να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ και εμπνευστή των κινητοποιήσεων. Αντίστοιχες κατηγορίες είχε εξακοντίσει και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ εναντίον του υπουργού Υγείας.

Πάντως ενδεικτικό της διάστασης που ήθελε να δώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο θέμα, είναι το γεγονός ότι τα στόματα από το μεσημέρι οπότε και γνωστοποιήθηκε η είδηση, είναι ερμητικά κλειστά. Ούτε οι στενοί συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη φέρονται να γνώριζαν λεπτομέρειες για το θέμα καθώς ο ίδιος ο υπουργός έδωσε εντολή να ενημερωθούν οι συντάκτες από τον ίδιο, την ώρα της έκτακτης συνέντευξης Τύπου. Όμως σχετικά δεν ήταν ενημερωμένοι ούτε οι περισσότεροι συνδικαλιστές οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες.

Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η αστυνομία γνώριζε ή ανακοίνωσε σύλληψη συνδικαλιστών για χρηματισμό. Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει την έντονη αναστάτωση στους κόλπους των γιατρών και των εργαζομένων του ΕΣΥ.
http://iatropedia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom