Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ανείπωτη τραγωδία - Ο Κώστας Μπακογιάννης κατέσφαξε τον θείο του, Κυριάκο Μητσοτάκη!!!


– ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ – ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, κάπως έτσι μου ήρθαν κονσέρβα δυό ίδιες αναρτήσεις, από ιστοσελίδες που υποαπασχολούνται με τη τοπική αυτοδιοίκηση, και γράφουν ότι μακακία τους ζητήσουν, οι δημοτικοί αρχόντοι πελάτες τους!!!

– Αναφέρονται όπως ίσως καταλαβαίνετε, σε μια ανέξοδη δήλωση (Σημ.Ζείδωρον:αν δεν κρατιέστε οι δηλώσεις του Δημάρχου ΕΔΩ) του γιου της Μητσοτάκαινας, για να μεγαλώσουν τον κουραμπιέ και να τον συντηρήσουν …άφθαρτο. Τώρα, το κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί άφθαρτο το πολιτικό αποσπόρι μιας διεφθαρμένης μέχρι το κόκκαλο δυναστείας, έτερον εκάτερον.

=== ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ …ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΦΑΓΗΣ:

1.– Όταν ο Σαμαράς-Μπενάκης έκανε κυβέρνηση, τον Ιούνιο του 2012, ήθελε να βάλει σε θέση υφυπουργού και τον γκαγκά Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μη του βάζει τρικλοποδιές η Ντόρα, αλλά ο δασκαλεμένος γκαγκάς Κυριάκος, του απάντησε ότι είναι απασχολημένος, με τη προετοιμασία του, για κατάληψη μεγάλης υπουργικής θέσης στο άμεσο μέλλον!!!!

2.– Στη τοπική αυτοδιοίκηση τα πράγματα (κονδύλια μάσας) πάνε από το κακό στο χειρότερο και το Καρπενήσι δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, όσο και αν είσαι γόνος της πλέον διαπλεκόμενης πολιτικής οικογένειας. Από τζάκι ο Κώστας, αλλά τα μπουριά έχουν γεμίσει καπνιά και τέφρα. Αν δεν υπάρξει τούρμπο οικονομική σπατάλη, ο Κώστας Μπακογιάννης θα καταλάβει ότι οι εκλογικοί περίπατοι δεν επαναλαμβάνονται σε εποχή τρόϊκας, και οι δημοτικές εκλογές ζυγώνουν όλο και περισσότερο!!!

3.– Κάθε «σωστός» γόνος διαπλεκόμενης ή και διεφθαρμένης πολιτικής οικογένειας, πάντα έχει την τοπική αυτοδιοίκηση σαν σκαλοπάτι και πάντα έχει στο σημάδι, τη κεντρική πολιτική σκηνή, δηλαδή το σαπιοβούλιο της πλατείας Συντάγματος. Οπότε, και ο Κώστας Μπακογιάννης νιώθει ότι η δημοτική του περιέργεια αυτοϊκανοποιήθηκε και ανά πάσα στιγμή δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει μεγαλύτερα πολιτικά λούσα και αξιώματα.

4.– Οι φιλοδοξίες του νεαρού εγγονού του Μητσοτάκη, είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν στην Α΄ Αθήνας λόγω μαμάς Ντόρας, όπως επίσης και στη Β΄ Αθήνας λόγω Κυριάκου Μητσοτάκη. Για Χανιά ας μη μιλάμε, διότι το ξεκόψιμο είναι επικίνδυνο για τέτοιες δουλειές. Του απομένει λοιπόν να ρισκάρει και να διεκδικήσει τη μονοεδρική της Ευρυτανίας σε βουλευτικές εκλογές, όπου έχει οικογενειακή δύναμη, αλλά με την κατάντια της ΝουΔού και με τη δραματική περικοπή των χρηματοδοτήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο μικρός εύκολα θα πάει για βρούβες!!!

5.– Η οικογένεια Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, τα είδε, τα ζύγιασε, τα μέτρησε και ένιωσε ζορισμένη. Έτσι αποφάσισε και έστειλε το πρώτο 15νθήμερο Μαΐου 2013, τον Κώστα Μπακογιάννη στον Σαμαρά-Μπενάκη, για να ζητήσει παράδες, αλλά ο τελευταίος περνά δύσκολες μέρες και περιμένει τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2013 και από εκεί την…. άβυσσο!!!! Είπε τότε στον μικρό, να ασχοληθεί με τις ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρπενησίου, για να ξεγελάσει την εκλογική πελατεία του. ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΆΚΗ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑαααααααα…..

6.– Για να μην υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα με την…. αντιπολίτευση Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, ο Σαμαράς – Μπενάκης αποφασίζει να δώσει ένα από τα πιο βαρβάτα υπουργεία, αυτό το Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ή όπως τέλος πάντων το λένε στη πιάτσα των πουλημένων), στον πλέον πολιτικά πανηλίθιο βουλευτή, ΝΑΙ και το έδωσε στον γκαγκά Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!

7.– Η οικογένεια Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, αφού άρπαξε ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ένα τέτοιο τρόπαιο, αποφάσισε πλέον να πάει για…. ΝΤΑΜΠΛ!!!! Ξέρει πως οποιαδήποτε μαλακία και αν πει ο δήμαρχος Καρπενησίου, για το διοικητικό αλλαλούμ του Γκαγκά Κυριάκου, ενισχύει τους μαύρους σχεδιασμούς της οικογένειας με πολλούς ταυτόχρονα στόχους και μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Στη χειρότερη περίπτωση για τον Κώστα Μπακογιάννη, θα τον έχουν και πάλι υποψήφιο δήμαρχο Καρπενησίου, όπου έστω δύσκολα θα επανεκλεγεί. Στη καλύτερη συνολικά περίπτωση, η οικογένεια ξαναπαίρνει το επάνω χέρι σε κόμμα και κεντρική εξουσία, με την Ντόρα πρωταγωνίστρια, σε μια άκρως οικογενειακή υπόθεση διατηρησιμότητας και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΑΥΤΑααααααά….!!!!
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom