Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό και από τη Λάτσιο με 3-0

Oύτε απόψε τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός κι έτσι εξανεμίστηκε κάθε ελπίδα του για πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.Εχασε με 3-0 από μια μέτρια Λάτσιο στη Ρώμη μετά από μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση.Σχεδόν προσέφερε και τα τρία γκολ στο πιάτο στη Λάτσιο!

Στο 22' ο Κοζάκ είδε τον Καρνέζη λίγο έξω από την εστία του και με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό και ο τραυματισμός του Τότσε αμέσως μετά σκόπρπισαν τον Παναθηναϊκό,που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.Ετσι μοιραία στο 40' από ένα λάθος γύρισμα του Χουχούμη και πάλι ο Κοζάκ με πλασέ από το ημικύκλιο έκανε το 2-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τη Λάτσιο να προηγείται 2-0,χωρίς όμως να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα.Απλά απέναντί της είχε έναν τραγικό Παναθηναϊκό που δεν άργησε να δεχτεί και τρίτο γκολ.Από φάουλ του Ζαράτε στο 58' ο Φλόκαρι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Λάτσιο (Πέτκοβιτς): Μαρκέτι, Τσιάνι, Τσάνα, Σκαλόνι, Ράντου, Γκονζάλες(67' Ερνάνες), Νάζι, Λεντέσμα(80' Λούλιτς), Ζάρατε, Κόζακ(76' Κλόζε), Φλοκάρι

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζη, Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα(78' Λαγός), Χουχούμης(60' Μαυρίας), Τοτσέ(23' λ.τ. Πετρόπουλος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom